2023-08-23 14:48:55
Aruheina Lasteaed

Aruheina Lasteaed

Oleme arvamusel, et lasteaed peab olema laste nägu!

Aruheina Lasteaed tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
53
Töötajate arv
684
Vaatamised
Aruheina Lasteaias on 9 rühma, mis on saanud nimed heinas toimetavate mutukate järgi. Suminat ja tegutsemist jätkub terveks päevaks. Loodud on turvalised ja loovad tingimused lapse igakülgseks ja loomulikuks arenguks. Mis peamine – lasteaias peab kõigil lõbus olema! Lastega töötavad oma tööd armastavad inimesed, kes on lastele ja peredele toeks sammude sammumisel Aruheinas. Lasteaia moto: Väikeste sammude jõud on suur!

Igapäevatöös tegelevad rühmas lastega üks õpetaja ja kaks õpetaja assistenti. Lisaks muusikaõpetajad ja liikumisõpetajad ning logopeedid, eripedagoog, psühholoog vastavalt vajadusele. Õppekasvatusprotsessis rakendatakse projektõpet kui lapsest lähtuvat pedagoogikat, mille aluseks on lapse huvid ja vajadused.

Lasteaed on arhitektuurselt moodne ja rõõmus, mille ruumid on valgusküllased ning avarad. Nagu lapsedki, on ka rühmaruumid veidi ise loomuga. Meil on palju aknaid ja kui istuda vihmase ilmaga toas ning aknast välja vaadata, siis oleks justkui õues. Lasteaia hoovialal ei ole kõrghaljastust, kuid loodud katusealused ning võimalused mitmekesiseks tegevuseks. Varustatud kaasaegsete ja lapsesõbralike mängu- ja ronimisvahenditega ning märgistatud liiklusrajaga.
LASTEAIA SÜDA
– Tugisüsteem
– Positiivsed ja teotahtelised inimesed
– Köögimeeskond ja kõhutäis tervist iga päev!

Lapsepõlv ei ole võidujooks, et näha kui kiiresti suudab laps hakata lugema, kirjutama ja arvutama. See on väike aken ajas, mil õpitakse ja arenetakse individuaalselt igale lapsele omases tempos. Varem ei ole parem! Teeme igapäevaselt südamega tööd laste parimaid huve silmas pidades.