2023-08-23 14:48:55

Vanemkokk - suveks, Otepää südames!

Rohkem kui 23 aastat oleme seisnud hea selle eest, et iga sisseastuja tunneks end lahkudes vähemalt grammi võrra õnnelikumana. Ugandi Restos on Põhjamaade maitsed ja Vahemere toiduvalmistamise filosoofia. Kokku on saanud kaks erinevat traditsioonilist Euroopa toidukultuuri ja tulemuseks on tõeline maitseplahvatus. Meie valmistatud road on põnevad ja erakordsed, mis ühendavad mõlema köögi parimaid omadusi ning pakuvad tasakaalustatud ja maitserikast toiduelamust.

Oleme heade toitude, meeldiva teeninduse ja maitseka interjööriga vaba aja restoran. Meie valmistatud toitude kandvaks ideeks on vahemerelikult pikem eluiga ja parem tervis ning põhjamaine mõtteviis kohaliku tooraine kasutamisest. Meile meeldib, et üheks oluliseks osaks toidukultuurist on roogade nautimine koos pere ja sõpradega.

Ugandi Resto on gastronoomiakonkursi Silverspoon 2024 kolmekordne võitja, Falstaff restoranigiidi poolt hinnatud kui väga hea tasemega ning Eesti Lasterikaste Perede Liidu poolt tunnustatud kuldmärgisega restoran.

Töö kirjeldus

Vanemkokk planeerib, korraldab ja juhendab köögitööd. Ta valmistab Ugandi Restole omaseid toite, kasutades nii tavapäraseid, uuenduslikke kui keerukamaid tehnoloogiaid vastavalt külaliste vajadustele ja soovidele. Vanemkokk juhib ja juhendab meeskonda ning annab edasi kutsealaseid oskusi. Ta analüüsib, hindab ja parendab enda ning meeskonna tööd köögis ning korraldab enda ja meeskonna tööd ratsionaalselt, ohutult, ressursisäästlikult ning tulemuslikult.

  • Toitude valmistamine: toiduainete eeltöötlemine ; a la carte roogade ning küpsetiste valmistamine.
  • Töö planeerimine: enesekontrolli tegevuste täitmine ; töökoha ettevalmistamine ja korras hoidmine ; töö planeerimine.
  • Puhastus- ja koristustööd: puhastus- ja koristustööde planeerimine ; köögiseadmete ja töövahendite puhastamine ; prügi ja ohtlike jäätmete käitlemine ; nõude pesemine ; ruumide üldpuhastamine.
  • Kaupade käitlemine: kaubavarude haldamine ; pakendite ja taara käitlemine ;  laoseisu inventeerimine.
  • Juhtimine: meeskonna juhtimine ; juhendamine.

Ootused kandidaadile

Uuelt kolleegilt eeldame suhtlemis- ja juhendamisoskust, ausust, täpsust, vastutusvõimet. Koka töös on oluline arenenud ilumeel ning hea värvi-, maitse- ja lõhnataju. Vajalik on hea füüsiline tervis ja vastupidavus ning pinge- ja stressitaluvus. Töötamine peab sobima nii iseseisvalt kui ka meeskonnas. Meie jaoks on oluline, et omad varasemat köögis töötamise kogemust, armastust kokakunsti vastu, häid erialaseid teadmisi ja võtad oma tegemisi hingega.

Ettevõte pakub

Meil on toetav meeskond. Pakume tööle väärilist palka, töötamist stabiilses ja edumeelses ettevõttes. Lisaks on meil ka mõned ettevõttepoolsed soodustused (nt sportimisvõimalused, vaba aja veetmise võimalused, ühisüritused). Meie kogemus (rohkem kui 23 aastat) on piirkonna suurim ja töökeskkond kaasaegne.

Pakutavad hüved ja soodustused

Erialased arenguvõimalused
Kaasaegne töökeskkond
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)
Paindlik tööaeg
Paindlikud võimalused töö- ja isikliku elu ühitamiseks
Peresõbralik tööandja
Soodustingimustel või tasuta toitlustus
Spordiga tegelemise toetus
Tööaja osas arvestatakse töötajate arvamusega

People also viewed