
RMK on riigitulundusasutus, mille ülesandeks on riigimetsa majandamine ning mitmekülgseks kasutamiseks võimaluste loomine. RMK üle kogu Eesti paiknevates struktuuriüksustes töötab kokku üle 650 inimese.
Töö kirjeldus
A la carte kokk vastutab ettevalmistustööde, toidu valmistamise ja serveerimise eest vastavalt a la carte menüüle. Tööaeg on perioodil maist septembrini 2025 täistööajaga graafiku alusel.
Hommikusöögikokk vastutab hommikusöögi ja päevaprae ettevalmistustööde ja serveerimise eest. Samuti abistab ta a la carte kokka ettevalmistustöödes. Tööaeg on perioodil juunist augustini 2025 täistööajaga graafiku alusel.
Ootused kandidaadile
Ootame Sind kandideerima, kui:
- Sul on kokandusalane haridus või varasem praktika või töökogemus kokana;
- oled oma töös iseseisev, kuid Sulle meeldib töötada kollektiivis;
- Sind iseloomustab kohusetundlikkus ja täpsus;
- Sul on kehtiv tervisetõend.
Ettevõte pakub
Sind ootab:
- vaheldusrikas ja huvitav töö kaunis mõisakeskkonnas;
- sõbralik ja toetav kollektiiv;
- panusele vastavat töötasu.