2023-08-23 14:48:55

Õpetaja

Aruheina Lasteaed
Alates 1760 €/kuus Bruto
Aruheina Lasteaias on 9 rühma, mis on saanud nimed heinas toimetavate mutukate järgi. Suminat ja tegutsemist jätkub terveks päevaks. Mis peamine – lasteaias peab kõigil lõbus olema!
Rühmades tegelevad lastega igapäevaselt üks õpetaja ja kaks õpetaja assistenti. Õpetajatele ja lastele on toeks 2 logopeedi, eripedagoog ja psühholoog, kes aitavad koos rühmameeskondadega luua lastele mõnusa ning turvalise mängu- ja õpikeskkonna. Lasteaed on arhitektuurselt moodne ja rõõmus, mille ruumid on valgusküllased ning avarad. Lasteaia hoovialal ei ole kõrghaljastust, kuid loodud katusealused ning võimalused mitmekesiseks tegevuseks. Varustatud kaasaegsete ja lapsesõbralike mängu- ja ronimisvahenditega ning märgistatud liiklusrajaga
LASTEAIA SÜDA
– Tugisüsteem
– Positiivsed ja teotahtelised inimesed
– Köögimeeskond ja kõhutäis tervist iga päev!

Oleme arvamusel, et lasteaed peab olema laste nägu!

Töö kirjeldus

Õpetaja ametikoht ühe õpetaja süsteemis eeldab rühma meeskonna juhtimist. Töö eesmärgiks on vajalike tingimuste loomine laste isiksuse arenguks, õppimiseks ja kasvamiseks. Tagada laste turvalisus lasteaias oleku ajal ning kooliks ettevalmistamine.

 

Ootused kandidaadile

  • Eesti keele oskus nii kõnes kui kirjas kõrgtasemel;
  • Väga hea suhtlemis- ja väljendusoskus;
  • Põhjalikud teadmised arengupsühholoogiast;
  • Piisavalt oskusi analüüsida ja planeerida oma tegevusi;
  • Algatusvõimeline;
  • Arvutikasutamise oskus ning dokumentatsiooni tundmine;
  • Valmisolek rühma juhiks ning meeskonnatööks;
  • Oskus kujundada turvalist õpikeskkonda ja arendada õppekava;
  • Konfliktide lahendamise oskus.

Ettevõte pakub

Ootame enda uuendusmeelsesse meeskonda õpetajat, kes väärtustab meeskonnatööd, lapsepõlve, hoolivust, keskkonnahoidu, tervisedendust, loovust ning positiivsust. Meil on hooliv kogukond, kaasaegne ja isiklikku arengut võimaldav töökeskkond, ühtehoidev meeskond, oma köök, tugisüsteem, palju vabadust mõtlemiseks ning tegutsemiseks. Võimalus kasutada sporditegemise võimalusi. Ühisüritused, koolitused ja puhkust 49 päeva.

Kui Soovid meie lasteaia arengusse panustada ja meie väärtused Sind kõnetavad, siis ootame kandideerima! Sa ei pea olema suurepärane, et alustada. Küll aga pead Sa alustama, et olla suurepärane!

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: