Töö kirjeldus
ettevalmistuste tegemine
pitsataigna ja pitsade valmistamine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine
töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll
Ootused kandidaadile
vähemalt 2-aastane töökogemus a la carte kokana
kiire õppimisvõime
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
kohusetundlikus ja abivalmidus
valmisolek töötada nädalavahetustel ja riiklikel pühadel
hea meeskonnatöö oskus
Kasuks tuleb:
hea suhtlusoskus
varasem töökogemus hotelli restoranis
Ettevõte pakub
tööd professionaalses meeskonnas
kaasaegseid töötingimusi
püsivat ja vaheldusrikast tööd
hotelliketisiseid soodustusi
Lisainfo
Toitlustusosakond pakub klientidele lisaks hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidele ka konverentside kohvipause, gruppide toitlustamist ja eraüritusi (sünnipäevad, pulmad, firmapeod). Vajame oma meeskonda töökat inimest, kes oskaks läbi kiire ja kvaliteetse söögivalmistamise tagada klientide rahulolu ja restorani hea maine. Meie meeskond on töökas ja sõbralik ning muutustele avatud.