2023-08-23 14:48:55

Võrguadministraator

Osaline kaugtöö võimalus

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks ülesanneteks on võrguseadmete haldamine (võrgulülitid, ruuterid, tulemüürid, VPN ja Wifi seadmed, jmt), ettevõtte koht- ja laivõrgutaristu arendamine ning seal esinevate tõrgete ja tehniliste probleemide lahendamine. Lisaks kesksete IT-turvalahenduste juurutamine, haldamine ja monitoorimine ning turvaintsidentide analüüsimine ja lahendamine. Samuti IT infrastruktuuri arendusprojektides osalemine.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui sul on vähemalt kolm aastat kogemust suurettevõtte andmesidevõrkude administreerimisel. Eeldame väga head eesti ja inglise keele oskust, kohusetunnet, head suhtlemisoskust ning võimet töötada nii iseseisvalt kui ka meeskonnas. Kasuks tuleb kogemus andmesidevõrkude ja operatsioonisüsteemide (Windows, Linux) haldamisel, erialased sertifikaadid ning automatiseerimislahenduste (Ansible) tundmine.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume huvitavat ja mitmekesist tööd ettevõttes, mis väärtustab vaimset ja füüsilist heaolu ning tasakaalustatud töö- ja eraelu. Selleks võimaldame kolm lisapuhkuse päeva aastas ning seitsme kalendripäeva pikkust tasustatud talvepuhkust. Tagame kaasaegse töökeskkonna ja paindliku töökorralduse, koolitus- ja arenguvõimalused, ühtehoidva ja toetava meeskonna ning toredad ühised traditsioonid.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: