2023-08-23 14:48:55

Visuaalse müügi dekoraator, Tasku Lindex, Tartu

CVKeskus.ee klient

Otsime visuaalse müügi dekoraatorit Tasku keskuse Lindexisse.

See roll on lapsehooldupuhkusel oleva töötaja ametikohale mahuga 40 tundi nädalas, alguskuupäev kokkuleppel.

Kas armastad moodi, müüki ja kõike, mis on seotud visualiseerimisega, ning soovid oma klientidele pakkuda parimat kogemust? Kas soovid olla osa ettevõttest, mis tegutseb selle nimel, et motiveerida ja inspireerida naisi?

Sinu roll meie meeskonnas.

Visuaalse müügi dekoraatorina oled Sina meeskonna visuaalne ekspert. Oma visuaalsete esitlustega kaupluses ja vaateakendel täiustad Lindexi kaubavalikut, kontseptsiooni ja kaubamärki. Inspireerivate keskkondade loomise ja uute visuaalsete lahenduste leidmise kaudu on Sinul ostukogemuse loomises põhiroll. Ja mis kõige tähtsam – koos oma töökaaslastega oled see, kes aitab klientidel end hästi tunda. 

 

Kas see oled Sina?

Usume, et oled loominguline inimene, kes armastab moodi ja klientidega suhtlemist. Tänu oskusele märgata pisiasju sobib visuaalne esitlus just Sulle ja Sul on suurepärane võime inspireerida enda ümber olevaid inimesi. Töökaaslaste motiveerimine ja juhendamine koos inspireeriva kauplusekeskkonna loomiseks on Sinu jaoks loomulik tegevus.

Naudid töötamist pidevalt muutuvas keskkonnas, kus Sul on võimalik kasvada ja uusi asju õppida. Iseenda juhtimine, enda aktiivselt arendamine ning tagasiside andmine ja vastuvõtmine on asjad, millega oled hästi tuttav. Tunned huvi digitaalsete tööriistade ja selle vastu, kuidas on neist kaupluses abi Sulle ja Su töökaaslastele. Usud ühtsusesse ja Sind motiveerib võimalus midagi ära teha.

Lisaks iseloomustavad sind järgmised omadused:

  • Keskharidus
  • Kogemus jaekaubanduses visuaalse müügi alal või sarnane roll teenindusvaldkonnas
  • Inglise keele oskus, kõnes ja kirjas
  • Enesekindlus digitööriistade kasutamisel
  • Kasuks tuleb: visuaalse müügi alane haridus, kogemus moevaldkonnas

Meiega koos saad osa paljudest hüvedest:

  • Personalisoodustus
  • Meie uuemate kollektsioonide riided tööl kandmiseks
  • Tervisekindlustus

Meie oleme Lindex.

Rootsist pärit arenev ülemaailmne moeettevõte. Tegutseme selle nimel, et motiveerida ja inspireerida naisi kõikjal. See on ettevõttena meie kõrgem eesmärk. Meie pühendumus naistele, jätkusuutlikkusele ja klientidele iseloomustab kõike, mida teeme. Keskendume sellele oma teekonna igal sammul. Teekonnal globaalseks kaubamärgi strateegiast juhitud ja jätkusuutlikuks moeettevõtteks, kus digitaalsusele keskendumine on loomulik mõtteviis kõiges, mida teeme.

Lindexis annavad kõigile meie tegemistele jõudu inimesed. Me oleme siin nagu suur pere, kelle väärtused aitavad meil kasvada. Ja me usume asjade koos tegemisse. Kuna kaks on rohkem kui üks ja koos suudame rohkem. Kui tunned sedasama, sobime me tõenäoliselt hästi kokku.

Kas Sul on kõige selle suhtes hea tunne ja soovid meie teekonnaga liituda?

Kandideeri juba täna. Me ei jõua ära oodata, et Sinuga lähemalt tuttavaks saada. Ja kui Sul on küsimusi, võta meiega julgelt ühendust. Kontaktandmed leiad altpoolt. Kuna soovime kiiresti leida oma meeskonda õige inimese, rakendame jooksvat valikut. See tähendab, et võime protsessi lõpetada ka enne määratud lõppkuupäeva. Kuna soovime hoida asjad lihtsatena, palume Sul kandideerida veebis (mitte meili teel).

Lisainfo