2023-08-23 14:48:55

Veekeskuse ja spordiklubi juht

Kalev Spa Hotell ja Veekeskus on Tallinna vanalinnas asuv 4**** hotell koos Põhja-Eesti suurima veekeskusega. Pakume külastajatele kaasaegset võimalust sportida 50m basseinis, jõu- ja aeroobikasaalis ning lõõgastuda spaa saunades ja basseinides. Külastajad saavad nautida head toitu kauni interjööriga restoranis Allee, majutuda modernsetes hotellitubades ning kasutada professionaalseid ilu-ja tervisekeskuse teenuseid.

Töö kirjeldus

Peamised tööülesanded ja vastutusvaldkonnad:

Sinu peamisteks ülesanneteks on Kalev Spa Veekeskuse ja Spordiklubi osakonna töö korraldamine, kliendisuhete loomine ja haldamine. Sa osaled aktiivselt veekeskuse tootearenduses, hinnapoliitika ja turundustegevuse kujundamises. Sinu vastutada on Kalev Spa Veekeskuse ja Spordiklubi sujuva ja häireteta töö korraldamine. Sa koostad ja viid ellu aastaseid eelarveid, lähtudes ettevõtte üldisest strateegiast ja müügipoliitikast. Lisaks juhid  veekeskuse müügitööd, mis hõlmab olemasolevate klientide haldamist, uute lepinguliste kliendisuhete loomist, müügilepingute ettevalmistamist ja haldamist ning kliendiürituste organiseerimist.

Ootused kandidaadile

Mida me sinult ootame?

Ootame Sinult kogemust müügi-ja turunduse valdkonnas, vähemalt kolmeaastast juhtimiskogemust teenindusettevõttes, väga head suhtlemisoskust ning korrektsust ja kohusetundlikkust.

Sa peaksid valdama eesti, inglise ja vene keelt suhtlustasandil ning olema hea analüüsivõimega ja suutma iseseisvalt eesmärke püstitada. Oled julge ja valmis võtma enda kanda põnevaid veekeskuse ja spordiklubi arendusprojekte ning sul on lennukaid ideid, millega vallutada nii kohalikku kui ka välisturgu.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume 

Meie ettevõte pakub Sulle stabiilset töökohta pidevalt arenevas ettevõttes, meeldivat ja nooruslikku kollektiivi ning võimalust kasutada veekeskuse ja spordiklubi teenuseid. Pakume kaasaegset ja inspireerivat töökeskkonda, kus saad oma ideid ellu viia ja karjääri edendada.

 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: