2023-08-23 14:48:55
Veebiarenduse spetsialist
VIP 1

Veebiarenduse spetsialist

Töö kirjeldus

Ootame oma meeskonnaga liituma motiveeritud ja entusiastlikku veebiarenduse spetsialisti.

Sa oled ettevõttes ekspert, kes tunneb hästi infotehnoloogia, veebilehtede valmistamise, andmebaaside ning internetiturunduse valdkonna arengusuundi.

Veebiarenduse spetsialist vastutab järgmiste protsesside eest:

  • Olemasolevate kodulehtede, veebipoodide ja tellimiskeskkondade hooldamine, arendamine ning täiustamine, et tagada nende stabiilsus ja kasutajasõbralikkus.
  • Pakub välja uusi tehnilisi lahendusi ning viib need ellu, tagades, et veebilahendused edastavad ettevõtte visiooni ja toetavad strateegilist kasvu.
  • Andmebaaside haldamine ja optimeerimine.
  • Teeb koostööd müügimeeskonna ja turundusega kasutajaliidese ning kasutajakogemuse optimeerimiseks.
  • Probleemide tuvastamine ja tõrgete kõrvaldamine veebirakendustes, kvaliteedi tagamine läbi pideva integreerimise ning testimise.
  • Eestvedaja uue kodulehekülje loomise projektis, alustades planeerimisest kuni lõpliku juurutamiseni.

Ootused kandidaadile

Ootame sind kandideerima, kui sul on eelnev töökogemus veebiarenduse valdkonnas (soovitavalt vähemalt 3-5 aastat). Sul on hea teadmistepagas HTML, CSS, JavaScript ja teiste veebitehnoloogiate osas ning kogemus RESTful API-de loomisel ja kasutamisel. Sul on hea arusaam andmebaasidest (SQL, NoSQL) ja nende haldamisest. Omad kogemust veebilehtede loomise projektides alates planeerimisest kuni nende lõpliku juurutamiseni. Valdad eesti ja inglise keelt väga heal tasemel kõnes ja kirjas.

Veebiarenduse spetsialist on multifunktsionaalne ja tehniliselt oskuslik töötaja, kes toetab ettevõtte kasvu innovatiivsete ja tõhusate veebilahenduste kaudu. Sinu roll ettevõttes nõuab analüütilist mõtlemist, probleemilahendusvõimet ning oskust töötada nii iseseisvalt kui ka meeskonnas. 

Kasuks tuleb

Kogemus PIM serveritega.

Kogemus Drupaliga.

Varasem kogemus e-kaubanduse või finantstehnoloogia valdkonnas.

PHP, Python või Node oskused.

B-kategooria juhiload (isikliku sõiduauto olemasolu).

Ettevõte pakub

Meie ettevõte on kasvuetapis ja liigume uude, kaasaegsesse tootmishoonesse Väänas, Joa tee 17.

See on suurepärane võimalus, kui soovid:

  • Rakendada ja arendada oma oskusi: Saad teha mitmekesist ja põnevat tööd rahvusvahelises arenevas ettevõttes, võimaluse osaleda koolitustel ning erialastel konverentsidel. See võimaldab sul rakendada oma teadmisi ja arendada edasi oma professionaalseid oskusi.
  • Mõjutada ettevõtte tulevikku: Sinu ideed ja lahendused mängivad võtmerolli ettevõtte digitaalsete strateegiate edu saavutamisel.
  • Töötada innovatiivses ja toetavas meeskonnas: Meie kollektiiv on avatud uutele ideedele ja toetab innovatsiooni. Koos loome inspireeriva ja motiveeriva töökeskkonna.
  • Tulevikuvisioon: Saad panustada ettevõtte kasvu ning meie ühisesse edusse.

 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: