Töö kirjeldus
Peamised tööülesanneteks on:
köögipersonali töö juhtimine ja korraldamine
toitude valmistamine vastavalt menüüle
toitude kvaliteedi kontroll ning selle eest vastutamine
köögipersonali töö juhtimine ja korraldamine
toitude valmistamine vastavalt menüüle
toitude kvaliteedi kontroll ning selle eest vastutamine
Ootused kandidaadile
Nõudmised kandidaadile:
omad eelnevat töökogemust kokana keskmises või suuremas toitlustusettevõttes, soovitavalt vanemkoka või vahetuse vanemana
oled omandanud erialase hariduse
soovid tööalaselt areneda ning tahad sellesse panustada
vajadusel võimeline koostama menüüsid
tahad töötada meeskonnas ning oskad suhelda väga erinevate inimestega
talud keskmisest rohkem pinget
oskad väga heal tasemel eesti keelt
valdad suhtlustasandil inglise, soome ja vene keelt
oskad kasutada tööks vajaminevaid arvutiprogramme
omad eelnevat töökogemust kokana keskmises või suuremas toitlustusettevõttes, soovitavalt vanemkoka või vahetuse vanemana
oled omandanud erialase hariduse
soovid tööalaselt areneda ning tahad sellesse panustada
vajadusel võimeline koostama menüüsid
tahad töötada meeskonnas ning oskad suhelda väga erinevate inimestega
talud keskmisest rohkem pinget
oskad väga heal tasemel eesti keelt
valdad suhtlustasandil inglise, soome ja vene keelt
oskad kasutada tööks vajaminevaid arvutiprogramme