2023-08-23 14:48:55

UURINGUTE PROJEKTIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööks uuringute projektijuhina on:

  • kavandada ja koordineerida keelevaldkonna alus- ja rakendusuuringute läbiviimist ning teha koostööd teadus- ja arendusasutustega (sh uuringute ja analüüside vajaduste kaardistamine koostöös valdkondade ekspertidega, prioriteetsete uurimissuundade lähteülesannete ja uurimisküsimuste koostamine; uuringute ja analüüside tellimine; uuringute ja analüüside tulemuste levitamine)
  • ette valmistada, korraldada ja koordineerida keelevaldkonna uuringutegevusega seonduvaid hankeid
  • sõlmida lepinguid partnerite ja ekspertidega
  • anda sisendit koolitus- ja arenguprogrammidesse

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui:

  • sul on doktorikraad ning varasem analüütilise töö kogemus, kasuks tuleb töökogemus haridusvaldkonnas ja õppetöö läbiviimine üldhariduskoolides
  • sul on suurepärased projektijuhtimise oskused, kasuks tuleb kokkupuude Euroopa struktuurfondidest rahastatud programmidega
  • sul on väga head ajajuhtimise ja koostööoskused ning pingetaluvus
  • oled iseseisev, kohusetundlik ja väga hea analüüsivõimega
  • tead, kuidas toetada meeskonda uuenduste arendamisel ja rakendamisel

Ettevõte pakub

Eesti Keele Instituut on teadus- ja arendusasutus, mis on juba 75 aastat aidanud kaasa eesti keele säilimisele ja arendamisele. Vastutame Eesti riigikeele kestlikkuse kindlustamise ning üld- ja oskuskeele arendamiseks vajalike tegevuste eest. 

Hetkel töötab meie Tallinna ja Tartu kontoris kokku 84 inimest (personalijuhi töökoht asub Tallinnas). Toetame tervislikke eluviise, soosime kaugtööd ja paindlikku tööaega. Väärtustame eesmärkidele pühendunud ennastjuhtivaid inimesi, reaalseid tulemusi, südamega tehtud tööd ja soovi panustada eesti keele arengusse. 

Viime ellu Euroopa Sotsiaalfondist rahastatavat programmi “Eesti keele õpe ja keeleõppe arendamine“. Programmi raames toetame eestikeelse hariduse kvaliteedi hoidmist ja tõstmist, pakume eesti keele õpet haridustöötajatele ja eesti keele kui teise keele õpet õpilastele. Täiendame keeleõppealast kompetentsi, arendame ja loome õppevara, viime läbi alus- ja rakendusuuringuid ning parandame keelevaldkonna e-teenuste kättesaadavust (keeleõppe keskkond, e-hindamisvahendid, e-keelekursused, keeletehnoloogilised vahendid).