2023-08-23 14:48:55

Turundusspetsialist

Osaline kaugtöö võimalus

Töö kirjeldus

PwC on juhtiv audiitor- ja ärikonsultatsioonifirma maailmas, kuhu kuulub ca 365 000 töötajat 150 riigis. Meie Eesti kontoris töötab ligi 200 motiveeritud kolleegi ning meie klientideks on valdav osa siinsetest edukaimatest ettevõtetest.

Ootame oma tiimi tegusa turundusspetsialisti,

kes tunneb end ära märksõnades tööandjabränding, sotsiaalmeedia ja sisuloome, tahab end tehniliselt proovile panna kodulehe, kampaaniate ning uudiskirjade loomises ja kujundamises. Samuti leiab rõõmu meeskonnatööst ning ürituste korraldusest!

Ootused kandidaadile

Kui Sa oled

ärivaistuga looja – Sind ahvatleb võimalus luua ja ellu viia uudseid viise PwC brändi tugevdamiseks meile oluliste sihtgruppide seas

ürituste ja koolituste korraldaja – hea planeerimisoskuse, algatusvõime ja teeme-ära-suhtumisega organisaator 

tööandja brändi entusiast – oskad leida ühise keele meie tulevaste töötajatega

sõnaseadja ja visuaalimeister – tunned põnevust nii eesti- kui ka ingliskeelsete tekstide, slaidide ja visuaalide loomisel 

...ja Sul on turundus- või kommunikatsioonialane haridus ja vähemalt kaks aastat turundustöö kogemust (eelistatult B2B teenuste turundamise valdkonnas), on see just Sinu järgmine karjäärisamm!

Ettevõte pakub

Miks just meie?

Sind ootab võimalus panustada maailma tipptasemel brändi edusse Eesti turul

Sinu loovust toetab rahvusvaheline know-how ja tööriistakast

Sind ümbritseb toetav ja positiivne tiim, kelle jaoks pole ükski raskus ületamatu

Saad osa kõigist meie ägedatest traditsioonidest, ühistest ettevõtmistest ja tasakaalus elu toetavatest soodustustest – meiega oled Sa hoitud!

Anna oma huvist meiega liituda märku hiljemalt 14. juulil, saates oma CV koos kaaskirjaga, miks just Sina võiksid olla meie uus meeskonnaliige.

Küsimuste korral võta ühendust meie personalijuhi Alice Ligiga telefonil 6 141 800.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: