2023-08-23 14:48:55
TURUNDUSJUHT
VIP 9

TURUNDUSJUHT

CVKeskus.ee Värbamisagentuuri klient ICONFIT on kiire kasvuga tervisetoitude ja toidulisandite tootja. Iga kuu tuleme välja järjest uute toodetega ning meie edasimüüjate võrguga Baltikumis ja Soomes liitub kümneid uusi kaupluseid. Sel aastal on käsil suurem müügitiimi, turunduse ning edasimüüjate võrgu laiendamine, et jätkata ambitsioonikat kasvu.

Töö kirjeldus

ICONFIT otsib oma tiimi turundusjuhti, kes soovib olla osa kiire kasvuga ettevõttest. Heal turundusjuhil on võime näha suurt pilti, on ise digitehniliste oskustega ning aitab kaasa eesmärkide saavutamiseks Balti riikides, Soomes ja edasipidi veelgi laiemalt. Sinu rollist turundusjuhi, ICONFIT turundusstrateegia ja brändi arenduse eestvedajana...

  • Viid ellu ja arendad edasi ICONFIT turundusstrateegiat ning võtad eesmärgiks brändi edendamise.
  • Juhid Baltikumi kohalike turundusspetsialistide tulemuslikku koostööd ning hoiad ühist suunda sisu loomisel. Sinust saab nende suurim nõuandja, koordineerija ja juhendaja.
  • Planeerid reklaamkampaaniaid ka mitte-digi kanalites nagu trükk, üritused ja telereklaamid.
  • Haldad ja analüüsid Meta, Google reklaame ning e-maili turundust (Klaviyo platvorm).
  • Arendad ICONFIT e-müüki Shopify Plus platvormil kasutades kõige uuemaid digiturunduse võimalusi. Vajadusel on abiks veebiarendaja, kes toetab erilahendustega.
  • Teed koostööd meie müügijuhtidega Soomes ja Baltikumis ning vajadusel toetad oma tiimiga neid jaekettide müügikampaaniates.
  • Osaled uute toodete turule toomise protsessis.

Sinust ja meist ...

Ootame oma mõnusa seltskonnaga liituma turundusjuhti, kes on turunduse juhtimise kogemusega, peab oma tugevuseks digitehnilisi oskuseid (nt. Shopify, Google, Meta), tunneb huvi uute digivõimaluste kasutusele võtmise vastu ning on edukalt tegelenud ka brändi turundamisega. Kui Sul on soov ära kasutada kõik oma senised kogemused, panna proovile teadmised ja seejuures ka pidevalt areneda ja juurde õppida, LIITU MEIEGA!

Ettevõte pakub

ICONFIT meeskonnas on Sulle toeks oma ala parimad müügist, tootearendusest ja tootmisest. Hoiame oma meeskonda, pakume õiglast töötasu, korralikke soodustusi oma toodetele ning motivatsioonipaketti, mille sisus saame juba omavahel kokku leppida. Meie kontor, ladu ja tootmine asuvad Härgmäe 24, Tallinn.

 

Kandideerimiseks edasta oma CV läbi CVKeskus.ee portaali!

Küsi julgelt lisainfot CVKeskus.ee Värbamisagentuuri konsultandilt:

Eliisa Epro / Telefon: +372 5343 7097 / E-mail: eliisa(at)cvkeskus.ee

 

Värbamiskonkurssi viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur.
Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: