2023-08-23 14:48:55

Traktorist-lukksepp

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Traktorist-lukksepana on Sinu töökohustus linnufarmide puhastustöödega seotud tööde planeerimine ja teostamine: põhitööks on kuivsõnniku ladustamine ning  turba-saepuru laotamine - tööde teostamiseks kasutatakse nii traktorit kui ka teleskooptõstukit. Lisaks on tööde hulgas kasutusel olevate masinate ja seadmete hooldus- ja remonditööde teostamine. 

 

 

Ootused kandidaadile

Oled sobilik kandidaat, kui sul on praktiline kogemus teleskooptõstukiga töötamisel ning lukksepana töötamise kogemus (tootmises),  vajalik on omada B ja T kategooria sõiduki juhtimisõigusi.  Oled valmis töötamiseks kokku lepitud graafiku alusel sh ka nädalavahetusel ning saad hakkama lihtsama vene keelega suhtlustasandil. Kui Sul puuduvad mainitud kogemused aga tahtmine on omandada tööks vajalikud oskused, siis leiame koos lahenduse väljaõppeks. Anna endast märku juba täna!  

Ettevõte pakub

Pakume Sulle stabiilset täistööajaga töökohta meie linnufarmides (Loo,Rannamõisa, Kumna,Laabi). Varustame Sind professionaalsete töövahenditega ning korraldame põhjaliku väljaõppe. Toetame harrastussporti ja pakume erinevaid soodustusi.  Kui oled otsimas ajutist tööd, siis oleme avatud ka koostööks tähtajalise lepinguga.