2023-08-23 14:48:55

Tootmise abitööline

Töö kirjeldus

Tubli töömees, tule meile tööle!

Sinu  ülesandeks on jahusüsteemide järjepidev puhastamine väljatöötatud intervalli järel, praaktoodete sorteerimine ja ladustamine, leivavormide puhastamine ning transport- ja abitööde teostamine sujuva tootmise tagamiseks.

Tööaeg on esmaspäevast reedeni kl 7.30 kuni 16.00. Töö ei ole keeruline, kuid sobib füüsiliselt tugevale ja aktiivsele inimesele.

Ootused kandidaadile

Sobid ideaalselt meie tiimi, kui Sa valdad vabalt eesti keelt, kui kiire töötempo ei ole Sulle võõras, kui Sa suudad tegutseda iseseisvalt ja takistuste korral leiad kiireid lahendusi. Ideaalne kandidaat on kiire, täpne ning alati õigel ajal kohal. 

Ettevõte pakub

Meil on aus tasusüsteem ja alati õigeaegselt laekuv töötasu, tootmise abitööks sobivad tööriided ja kohapealne väljaõpe, ettevõttesisesed arenguvõimalused, tervise- ja sporditoetus ning kolleegid, kes on sama sõbralikud nagu Sina.

Lisainfo

Selleks, et homme midagi muuta, kandideeri juba täna!

Kui tunned, et see tööpakkumine on mõeldud just Sulle, siis palun kasuta nuppu " Soovin kandideerida"! CV-le palume lisada palgasoovi.

Lisainfo: tel 7362157, personalijuht Monika Jurs.

Täname kõiki kandideerijaid! Äraütlevaid vastuseid esimeses voorus ei saadeta, sobivate kandidaatidega võetakse ühendust. Konkurss lõpetatakse sobiva kandidaadi leidmisel.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: