

Töö kirjeldus
Külalislahke ja professionaalse klienditeeninduse tagamine;
Veini- ja joogivaliku tundmine soovitamine ja serveerimine;
Vinoteegi korrashoid ja hubase õhkkonna loomine;
Ürituste ja degustatsioonide läbiviimine;
Varude haldamine: tellimused, inventuurid ja laoarvestus;
Meeskonna töö korraldamine, koolitamine ja motiveerimine.
Ootused kandidaadile
Juunior-sommeljee või sommeljee kvalifikatsiooni;
Huvi veinimaailma ja valmisolekut end selles vallas täiendada;
Varasemat töökogemust vinoteegis, restoranis või baaris;
Kogemust meeskonna juhtimisel või teeninduse korraldamisel;
Head suhtlemisoskust ja külalislahkust;
Korrektsust ja rõõmsameelsust;
Valmidust töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetustel.
Ettevõte pakub
Hubast ja sõbralikku töökeskkonda;
Veinialaseid koolitusi ja arenguvõimalusi;
Paindlikku töögraafikut;
Võimalust saada osa meeldejäävatest sündmustest ja üritustest.