2023-08-23 14:48:55

Taastusraviseadmete müügijuht

CVKeskus.ee klient
Ariko Reservi kliendiks on Fysioline Eesti OÜ. Fysioline Group on Soome juhtivaid taastusravi- ning spordiklubide inventari ning teenuste pakkujaid, omades tütarettevõtteid Rootsis, Norras, Eestis, Lätis ja Leedus. Lisaks turustatakse oma tooteid läbi koostööpartnerite tänaseks enam kui 50 riigis üle maailma.
Fysioline on tegutsenud Eestis alates 2002. aastast ja on suurimaid taastusravi seadmeid müüvaid ja hooldavaid ettevõtteid. Vt ka www.fysioline.ee ning Facebookist Fysioline Eesti ja FAF Eesti.

Töö kirjeldus

Müügijuhina on Sinu päevad täis

  • SUHTLEMIST- kliendihaldurina lood ja hoiad suhteid otsustajatega taastusravi- ja rehabilitatsiooniga tegelevates ettevõtetes ja asutustes, nõustad ning tutvustad uusi lahendusi
  • MÜÜKI- teed pakkumisi, osaled hangetel ja viid müügitehingud lõpuni
  • ÕPPIMIST- oled kursis rehabilitatsiooniteenuste ja -tehnoloogia arenguga ning maailmas toimuvaga
  • RÕÕMU paljude inimeste tervistumisele kaasaaitamisest

 

Ootused kandidaadile

Meie ideaalne kandidaat on tulemustele orienteeritud ja kõrgharidusega füsioteraapia või meditsiinivaldkonnast.

Hindame kõrgelt eelnevat edulugu B2B müügitööst (soovitavalt meditsiini- või rehabilitatsiooniseadmete müügiäris), teadmisi taastusravi valdkonnast, inglise keele oskust (vene ja soome keele oskus tulevad kasuks), iseseisvust ja kohusetundlikkust töö korraldamisel ja läbirääkimiste pidamisel.

Ettevõte pakub

Fysioline tagab Sulle hea töökeskkonna ja motiveeriva tasu, kõik edukaks müügitööks vajalikud koolitused seadmetest ja valdkonna arengust, töövahendid ning toe olemasolevatelt kolleegidelt nii Eestis kui Soomes. Kontor asub Tallinna kesklinnas, Sinu kasutada on ametiauto ning tervisevaldkonna edendajana pakub ettevõte soodsaid sportimisvõimalusi.