2023-08-23 14:48:55

Rendiautode väljaandja ja vastuvõtja

CVKeskus.ee klient
22 - 25 €/tunnis Bruto
RendiAutoRent kaubamärgi all tegutsev sõiduautode rendiga tegelev üle-Eestiline kett (al. 2008 a.) otsib oma ridadesse klienditeenidajat, kes annaks autosid välja ja võtaks vastu Tartus ja Tartu ümbruses. Esindused on suuremates linnades. Püüame olla pidevas arengus ja alati leida sobilikke lahendusi meie klientide huvides.

Rendiautode väljaandmine ja vastuvõtmine

RendiAutoRent (www.rendiautorent.ee ) otsib oma ridadesse aktiivset inimest, kes soovib aidata leida lahendusi rentnike muredele. Sobival kandidaadil on vähemalt B kategooria juhiload, eesti ja inglise keel suhtlustasemel. Kasuks tuleb iseseisvus, ning autode hingeelu tundmine.

Tegemist on osa-ajalise tööga – vastavalt vajadusele tuleb ka teha. st. tuleb reageerida kliendi kontaktile (tel. kõne / e-mail, jne.), kokkulepitud ajal sõiduki kohaletoimetamine / vastuvõtmine, tehnilise seisundi hindamine ja vajadusel hoolduse / remondi või autopesu organiseerimine. Eelneb väljaõpe. Sobib hästi lisatööna inimesele, kellel on paindlik graafik, sest vahel tuleb kliendi murele reageerida koheselt. Koormus erinevatel aegadel, vastavalt hooajale, vmt.  10-40 h kuus.

Ootused kandidaadile

  • B kategooria juhiload
  • eesti keele oskus suhtlustasemel
  • inglise keele oskus suhtlustasemel
  • ausus ja kohusetundlikkus
  • autodest aru saamine

Ettevõte pakub

Ettevõtte poolt töövahendid. Hüvitame lisaks oma auto kasutamise, transpordikulud, muud tööga seotud kulud. Töötamine vormistatakse käsunduslepinguga.

Lisainfo

On vajalik tegutseda ajal, mil klient soovib autot, või on vaja auto tagasi võtta. Ülejäänud ajal on vaja autod korras hoida, sh. remonti viia/tuua, vajadusel puhastada, vmt., seega ise saab ajastada ja kontrollida oma tegevusi.

Pakutavad hüved ja soodustused

Iseseisvus oma töö korraldamisel
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)
Peresõbralik tööandja
Tööl käimisega seotud transpordikulu hüvitamine