2023-08-23 14:48:55

RAAMATUPIDAJA-PERSONALIJUHT

CVKeskus.ee klient
Alates 3500 €/kuus Bruto
CVKeskus.ee Värbamisagentuuri kliendiks on alates 2004. aastast kvaliteetset kuumtsinkimisteenust pakkuv ettevõte AS Galv-Est. Vaata lisa: www. galv-est.ee

Ootame AS Galv-Est uuendusmeelse kollektiiviga liituma RAAMATUPIDAJA-PERSONALIJUHTI!

Raamatupidaja-personalijuht vastutab ettevõtte finantsarvestuse ja personalijuhtimise eest, olles osa juhtkonnast ning osaledes strateegiliste otsuste langetamises. Sinu ülesannete hulka kuuluvad ostuarvete sisestamine raamatupidamistarkvarasse (SAF) ja maksete teostamine, igapäevaste laekumiste kandmine raamatupidamissüsteemi, palgaarvestus ning igakuine bilansside koostamine. Personalivaldkonnas keskendud personalivaldkonna arendamisele, pakkudes tuge juhtkonnale ning aidates kaasa ettevõtte üldistele strateegilistele eesmärkidele.

Ootused Sulle:

  • Sul on vähemalt 4-5 aastat kogemust raamatupidajana, eelistatult tootmisettevõttes;
  • Valdad suurepäraselt nii eesti, kui ka vene keelt;
  • Oled uuendusmeelne ning otsid pidevalt võimalusi tööprotsesside automatiseerimiseks ja kaasaegsete lahenduste rakendamiseks;
  • Tunned huvi personalivaldkonna vastu;
  • Oled ambitsioonikas ja soovid areneda, näed end tulevikus ettevõtte CFO-na.

Ettevõte pakub

AS Galv-Est pakub Sulle huvitavat ja vastutusrikast tööd edukas ettevõttes, kus Sind ootab avatud ja sõbralik kollektiiv. Sinu arengut toetatakse täiendkoolitustega ning ettevõttesiseste karjäärivõimalustega. Töötasu pärast katseaega on 3500€ bruto, millele lisandub lisatasu vastavalt ettevõtte tulemustele. Lisaks pakutakse hübriidtöö korraldust ning kütusekompensatsiooni.

Töö asukoht: Vana-Narva mnt. 14, Kiiu küla, Kuusalu vald.

 

Tundub põnev? Siis ootame Sind konkursist osa võtma saates enda CV läbi cvkeskus.ee portaali. Lisainfot annab CVKeskus.ee Värbamisagentuuri konsultant Gerli Liiv telefoni 521 6405 või meili gerli(at)cvkeskus.ee teel.

 

Värbamist viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur
Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy