2023-08-23 14:48:55

Puhastusteenindaja (kodud, kontorid, trepikojad)

Kiili Puhastus OÜ
Alates 1400 €/kuus Bruto
Oleme edukas koristus- ja puhastusteenuseid pakkuv ettevõte. Meid on õnnistatud tublide töötajate ning heade klientidega ning tänu neile on ettevõte pidevalt kasvamas. Meie klientideks on nii ettevõtted kui eraisikud. Pakume hoolduskoristust kodudele ning äripindadele, teeme eripuhastustöid ning hiljuti hakkasime pesema ka autosid.

Töö kirjeldus

Peamiseks tööülesandeks on igapäevane eraisikute kodude koristus. Küll aga võib ette tulla ka teistsuguseid objekte, nagu kontorid, trepikojad jne. Objektide arv päevas võib olla üks aga võib olla ka 4. Tavaliselt töötatakse kahekesi paaris, samas võib olla ka päevi, kus tuleb toimetada üksi või ka suurema meeskonna osana.

Objektide vahel liigutakse tööautoga, kasutatakse kaasaegseid töövahendeid.

Tööpiirkond on Tallinn ja Harjumaa. Tööaeg üldjuhul 8-17, E-R, kuid võiks olla paindlik, kuna vahel võivad mõned objektid alata varem ja lõppeda hiljem. Samuti on aeg-ajalt ka nädalavahetusel tööd vaja teha ( erikokkuleppel) .

Kuna pakume laia teenustevalikut, siis vahel saab kaasa lüüa ka teistes töödes, eripuhastuses. Töökoht ei ole hooajaline, tööd on alati!

Ootused kandidaadile

Ootused tulevasele kolleegile:

  • B-kategooria juhiluba
  • Eesti või inglise ja vene keele oskus
  • Korrektsus
  • Täpsus
  • Töökus
  • Puhtusearmastus ning ilumeel
  • Kasuks tuleb eelnev kogemus valdkonnas

Ettevõte pakub

Pakume kindlat töökohta kasvavas ettevõttes. Oleme väga kaasaegse ning uuendusmeelse lähenemisega, seega täiustame pidevalt oma teenuseid ning vahendeid millega neid teostada. Töötajate kaasamõtlemine ning ettepanekud efektiivuse tõstmiseks on väga teretulnud!
Meie töötajatel on tasustatud lõunaaeg, võimalus liigelda objektide vahel tasustatult ametiautoga.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: