2023-08-23 14:48:55

PESALEIDJA TURUNDUS- JA KOMMUNIKATSIOONIJUHT

Pesaleidja MTÜ
Kuni 1500 €/kuus Bruto
Pesaleidja MTÜ (registrikood 80332963) on suurim vabatahtlike juhatuse liikmete poolt juhitav kodutute loomade varjupaik. Igapäevaselt kuulub Pesaleidja hoolealuste alla varjupaigas ja hoiukodudes üle 400 õnnetu hinge, kelle eest kannavad hoolt meie töötajad ja vabatahtlikud. Oleme abistanud 7000 looma.

Meie eesmärk on abistada kodutuid ja väärkoheldud loomi pakkudes neile ajutist peavarju, tuge ja hoolt Pesaleidja varjupaigas või hoiukodudes ning leida neile oma kodu. Selleks, et aidata võimalikult paljusid õnnetuid loomi, avasime Tallinnas, Mustamäel Pesaleidja varjupaiga.

Pesaleidja ei hukka ühtegi tervet või ravitavat looma.

Tegutseme tänu annetustele ja loovutustasudele. Pesaleidja MTÜ ei võta loovutustasusid ega annetusi vastu sularahas. Erandiks on annetused annetuskastidesse, mille tühjendamise ja raha kandmise arveldusarvele eest hoolitseb Brink's Estonia OÜ.

Töö kirjeldus

Kui Sa armastad kasse ja Sulle läheb korda kodutute loomade saatus, siis oled oodatud meie armsa kollektiiviga ühinema!

Nimelt otsib Pesaleidja kasside varjupaik endale kolleegi, kelle südameasjaks oleks kõikide meie kodutute loomade heaolu ja nende kojusaatmine.
Pesaleidja kassituba asub Mustamäel, Tammsaare tee 89 asuvas ärihoones. 

Sina koordineerid meie annetuskampaaniaid, juhid ja planeerid fundraisingu tegevusi ning hoolitsed selle eest, et kõik meie kampaaniad jõuaksid võimalikult paljude inimeste ja õigete sihtrühmadeni. Teed seda nii meediaga suheldes, turundustööd organiseerides, pressiteateid saates kui ka turundusprojekte planeerides ning teisi tiimiliikmeid kaasates. Veel hoolitsed organisatsiooni turundusalaste vajaduste analüüsimise eest. Samuti koostad iga-aastase turunduskava.

Üks toredamaid boonuseid, mida teistest töökohtadest ei leia on võimalus puhkepausidel kiisudega mängida ja üldiselt palju loomade tervisest ning ravimisest õppida.

Ootused kandidaadile

Sa oled sobiv kandidaat, kui oled aus ja korrektne ja Sul on

  • Tahe tegeleda iga päev abi vajavate loomadega
  • Armastus ja huvi loomade vastu
  • Võime teha tööd nii iseseisvalt kui meeskonnas
  • Eelnev töökogemus fundraiserina või kommunikatsioonijuhina
  • Lahke ja meeldiv olemine

Ettevõte pakub

Pesaleidja pakub Sulle

  • Võimalust töötada Eesti suurimas vabatahtlike juhatuse liikmete poolt juhitavas varjupaigas
  • Pakume täiskohaga tööaega sõbralikus ja missioonitundega kollektiivis
  • Tööks vajalikku koolitamist
  • Igakuised toredad meeskonnaüritused

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: