2023-08-23 14:48:55

Pearaamatupidaja

REHVID PLUSS OÜ
Alates 2600 €/kuus Bruto
Rehvid Pluss OÜ on juhtiv rehvide ja autohoolduse ettevõte, mis on tegutsenud alates 2007. aastast. Oleme kasvanud Eesti suurimaks rehvimüügi ja -vahetuse teenusepakkujaks, teenindades kliente 5 eri asukohas üle kogu riigi. Meie tooteportfelli kuuluvad tuntud brändid nagu Vredestein, Pirelli ja Toyo, pakkudes klientidele laia valikut kvaliteetseid rehve ja teenuseid.

2023 aastal kasvas meie müügitulu 11%, ulatudes 14,4 miljoni euroni. Lisaks saavutasime 7616 uut klienti ja teostasime kokku üle 52 100 müügitehingu. Investeerime pidevalt innovatsiooni ja teeninduse arendamisse, et pakkuda kiiret ja efektiivset teenindust. Meie eesmärk on laiendada oma tegevust Eestis ja Skandinaavias, pakkudes tipptasemel rehvi- ja autohooldusteenuseid.

Rehvid Pluss OÜ keskendub jätkusuutlikkusele ja pidevale arengule, olles usaldusväärne partner nii era- kui äriklientidele.

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda kogenud ja pühendunud pearaamatupidajat, kes mängib võtmerolli meie ettevõtte finantsjuhtimises ja arengus. Vastutad kogu raamatupidamise sujuva toimimise eest, juhtides igapäevaseid raamatupidamisprotsesse ja pakkudes juhtkonnale selget finantsinfot, mis toetab strateegilisi otsuseid. Sinu ülesanded hõlmavad põhivara arvestust, palgaarvestust, finantskandeid, finantsaruannete koostamist (bilanss, kasumiaruanne, rahavoogude aruanne) ning maksudeklaratsioonide täpset esitust. Lisaks vastutad aastaaruande koostamise ja audiitoritega koostöö eest, tuues esile ettevõtte tugevused ja arenguvõimalused. Osaled ka eelarve koostamises ja jälgimises, tagades ettevõtte finantstervise. Samuti toetad ja juhendad meie raamatupidajat, edendades meeskonna pidevat arengut ja protsesside tõhustamist.

Kui naudid mitmekesist tööd ja soovid kasvada koos areneva ettevõttega, ootame sind liituma meie noorusliku ja innovaatilise meeskonnaga!

Ootused kandidaadile

  • Raamatupidamise või finantsalane kõrgharidus
  • Vähemalt 3-aastane töökogemus
  • Hea teadmistepagas Eesti raamatupidamis- ja maksuseadustest
  • Kogemus palgaarvestuse ja tööjõumaksude alal
  • Tarkvara kasutamise oskus (ERPLY või sarnased) ja MS Exceli tugev tundmine
  • Analüüsioskused, täpsus ja kohusetundlikkus

Ettevõte pakub

Meie nooruslik ja innovaatiline meeskond pakub paindlikku töökeskkonda, kus tipphooajal töö intensiivsus suureneb, kuid suvel on võimalus ka osaliseks kaugtööks. Kui vastate meie ootsutele algab töötasu 2600 € brutost, kuid kõrgem tasu on võimalik sõltuvalt finantsjuhtimise oskustest.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: