
Töö kirjeldus
- Köögimeeskonna töö koordineerimine
- Menüü välja töötamine ning tehnoloogiliste kaartide koostamine
- Retseptide järgimise ning toodete käitlemise tehnoloogia tagamine
- Tooraine kulu arvestus
- Valmistoodangu kvaliteedi kontroll
- Köögimeeskonna väljaõppe korraldamine
- Töökaitse ja tööohutuse normide ja reeglite järgimise ning täitmise tagamine
- Sanitaarnõuete täitmise tagamine
- Tarneprotsessi haldamine alates tellimuse koostamisest kuni kaupade lattu paigutamise ja köögile õigete toodete võimaldamiseni
- Korrapäraste inventuuride läbiviimine ja tulemuste analüüs
Ootused kandidaadile
Varasem kogemus peakokana või sarnasel ametikohal
Armastus kvaliteetse ja loomingulise toidu vastu
Soov ja oskus õpetada ning innustada teisi kokkasid
Positiivne ja meeskonnatööd väärtustav suhtumine
Ettevõte pakub
Huvitavat ja vaheldusrikast tööd Pärnu kesklinnas
Eneseteostust ja arenemisvõimalusi
Täiendkoolitusi vastavalt vajadusele
Kaasaegseid töötingimusi ja töövahendeid
Sõbralikku ja toetavat töökollektiivi
Pikaajalist ning stabiilset töösuhet
- Töötasu kokkuleppel