
Töö kirjeldus
PÄRIS restoran ootab ühinema kogemusega SOUS-CHEF'I, et pakkuda üheskoos päris toitu, luua päris emotsioone, päriselt imeliste maitsetega!
Oluline on varasem kogemus toitlustuses ja restorani köögis töötamisega. Omalt poolt pakume arenguvõimalusi ning täiendõpet ühe Eesti tunnustatuma tippkoka Vladislav Djatšuki meeskonna poolt, võimalusi praktikaks ka välismaal.
Ootused kandidaadile
Kandideeri kindlasti kui:
- toit ja maitsed on Sinu üheks suurimaks kireks;
- omad kogemust restorani köögis töötamisel;
- oled tegus, kiire, professionaalne ja kogemustega;
- oled kohusetundlik, aus ja korrektne;
- soovid olla hästitoimiva ja kokku hoidva meeskonna osa;
- tunned huvi restorani toidu- ja joogimaailma vastu;
- oluline on eesti keele oskus; kasuks tuleb vene keele oskus
Ettevõte pakub
Omalt poolt pakume:
- tööd nii külmas kui ka kuumas köögis;
- sõbralikku ja kokkuhoidvat meeskonda;
- motiveerivat töötasu;
- lisatasu teenimise võimalusi;
- täiendõppe ja koolituste võimalusi;
- meeskonnasündmusi;
- ettevõttesiseseid arenguvõimalusi;
- olla osa ühe Eesti tunnustatuma tippkoka Vladislav Djatšuk restorani arengust ja kooskasvamisest.