2023-08-23 14:48:55

Pagar-kondiiter

Literaat Restod OÜ
Alates 8 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Tööülesanneteks on:

- pagari- ja kondiitritoodete valmistamine lähtudes olemasolevatest retseptidest.

- tööpindade ja tööks vajamineva tooraine ettevalmistus- toorainete tellimine tarnijatelt, ladustamine ja korrashoid.

- töökoha korrashoid ja hügieeninõuetest kinnipidamine- erinevate jooksvate pagari-kondiitri tööga seonduvate ülesannete täitmine ning probleemide lahendamine.

- töö planeerimine vastavalt saabunud tellimustele- tootmisaruannete koostamine- uute toodete väljatöötamise protsessis osalemine.

Kõik meie tiimiliikmed osalevad ettevõtte oluliste küsimuste otsustamisel ja mõtlevad kaasa, kuidas töökohta nii enda, oma kolleegide, kui ka muidugi meie külastajate jaoks paremaks muuta. 

Ootused kandidaadile

Ootame, et oled tiimiliige, kes oskab oma peaga mõelda, kes naudib väljakutsete lahendamist ning ei karda teha ettepanekuid ettevõtte arengut silmas pidades. Ootame, et oled pagar-kondiitri  väljaõppega ja omad varasemat töökogemus antud töökohal.  Soovid meie kohvikus töötada pikemaajaliselt kui paar kuud. Samuti on oluline meeskonnatöö oskus, kohusetundlikkus, hea pingetaluvus ja kiirus.

Ettevõte pakub

Meil on palju ettevõttesiseseid sooduseid, sporditoetus, meeletult mõnus töökeskkond, äärmiselt sõbralik ja toetav juhtkond, võimalus ettevõttesiseselt areneda, ettevõtte arengus kaasa rääkida ja muidugi ka koolitused-ühisüritused.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: