2023-08-23 14:48:55

Ostujuht

Mida Sa meie juures teed?

Hanketegevus: Sa vastutad ettevõtte materjalide, teenuste ja muu vajaliku hankimise eest. Planeerid ja viid läbi ostu- ja tarneprotsesse, hindad pakkumisi ning pead läbirääkimisi tarnijatega, tagades parimad võimalikud tingimused Tech Groupile.

Kulude optimeerimine: analüüsid ja hindad pidevalt Tech Groupi kulude struktuuri ning otsid võimalusi kulude vähendamiseks ja tõhususe suurendamiseks tarneahelas.

Ostuosakonna töö koordineerimine: juhtides ostuosakonda, tagad operatiivse ostutegevuse sujuva toimimise. Koordineerid meeskonnaliikmete tööd, jaotades ülesandeid vastavalt vajadusele ning jälgides töövoogu ja tähtaegu.

Meeskonna juhtimine: inspireerid ja motiveerid ostuosakonna meeskonda (koos Sinuga 6 inimest), pakkudes neile juhendamist, tuge ning arenguvõimalusi. Tagad meeskonna liikmete professionaalse arengu ja tulemuslikkuse hindamise.

Ootused Sinule

  • Eelnev töökogemus ostujuhi või sarnases rollis vähemalt 2 aastat.
  • Töökogemus tootmisettevõttes, soovituslikult masinaehituse valdkonnas.
  • Kasuks tuleb tehniline haridus.
  • Väga heal tasemel eesti ja inglise keele oskus.

Peaksid olema osav ajaplaneerimises ja organiseerimises ning omama tugevat otsustus- ja vastutusvõimet. Kiire reageerimisvõime ja läbirääkimisoskus rahvusvaheliste partneritega on samuti hädavajalikud. Oluline on, et suudaksid säilitada rahu ka pingelistes olukordades ja lahendada probleeme analüütilise mõtlemisega. Pead hästi tundma tehnoloogiaid ja materjale, mõistma tootmisprotsesse ning tarneahelat. Lisaks peaksid olema vilunud Microsoft Office kasutamises ning suutma andmeid töödelda.

Miks liituda Tech Group AS-ga?

Meie juures ootab Sind toetav ja sõbralik meeskond, kes hindab igapäevast koostööd ja innovatsiooni. Pakume Sulle võimaluse olla osa põnevast teekonnast, kus saad kasutada oma oskusi ja teadmisi, et viia meie ettevõte uuele tasemele.

Kas oled valmis võtma vastu väljakutse ja liituma meie ambitsioonika meeskonnga?

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: