2023-08-23 14:48:55

Õde

Töö kirjeldus

Koostöös arstiga, aitad kaasa inimeste tervise eest hoolitsemisele ja Sinu sõbralik olek toetab patsientide positiivset kogemust. Meie kollektiivis on Sul võimalus teha südamega tööd koos arstidest ja meditsiinispetsialistidest koosneva professionaalse meeskonnaga. Oma tööpäevadel teed iseseisvaid vastuvõtte, nõustad patsiente, abistad eriarste ja viid läbi vaktsineerimist. 

Ootused kandidaadile

Me oleme Eesti inimeste tervisepartneriks läbi nende elukaare ja mõistame, et nende heaolu sõltub ka meist. Ootame Sinult professionaalsust, täpsust, head suhtlemisoskust ja “teeme ära” suhtumist. Väärtustame meeskonnamängijaid, kellel on soov ja tahe enda oskusi ning teadmisi arendada. Hindame kõrgelt, kui Sul on eelnev kogemus iseseisvate vastuvõttudele tegemisel, oled vilunud arvutikasutaja ning räägid suhtlustasandil inglise keelt.

Ettevõte pakub

Meliva on Eesti suurim eratervishoiu ettevõte. Meie kliinikutest leiad hierarhiavaba sisekultuuri ja lubame, et oled ümbritsetud suurepäraste kolleegidega. Peame oluliseks õlg-õlatunnet ja jagatud väärtusi. Lisaks pakume nii füüsilist kui ka vaimset tervist toetavat motivatsioonipaketti, ühisüritusi ja rohkelt arenguvõimalusi.