Siigur Restoranide perekond koosneb sügis-talvisel hooajal kuuest restoranist: Tallinnas NOA, NCH, OKO, Tuljak, Paju Villa ja Tartus TOKO. Suvisel ajal on lisaks avatud restoran POKO Pärnu rannas ja Haapsalu Kuursaal.
Nii nagu iga pere lapsed, on ka kõik meie restoranid omanäolised ja igaüks eriline. Kõik restoranid on omale kodu leidnud ainulaadsetes ja tähelepanuväärsetes majades, nii, et aknast paistab meri või jõgi v.a. Paju Villa, mis paikneb Nõmmel mändide all.
Hindame kõrgelt kodumaist toorainet ja traditsioonilisi toiduvalmistamise tehnikaid. Peame lugu heast teenindusest, pakkudes külalistele võimalust unustada argipäev ning nautida just seda hetkel.
Töö kirjeldus
Milline on meie kokk:
- Soovid pakkuda külalistele parimaid maitseelamusi.
- Oled hea suhtleja ja naudid tiimis töötamist.
- Oled kohusetundlik ja pühendunud tipptasemel toiduvalmistamisele.
- Oskad säilitada positiivset suhtumist ka kiiretes olukordades.
- Hindad kõrgelt gastronoomiamaailma.
Ootused kandidaadile
Ootame Sinult:
- Oled täisealine.
- Omad eelistatavalt fine dining restoranis töötamise kogemust, et Sul oleks arusaam kõrgest toiduvalmistamise tasemest.
- Oskusi puhtuse ja korrektsuse tagamisel nii köögis kui ka töövahendite korrashoiul.
- Täpsust ja kiirust toitude valmistamisel ning tellimuste täitmisel.
Ettevõte pakub
Pakume Sulle:
- Täiskohaga positsiooni kõrgelt hinnatud restoranis.
- Toetavat ja sõbralikku meeskonda.
- Unikaalset võimalust panustada kõrgtasemel kulinaariamaailma.
- Pingutustele ja arengule vastavat töötasu.
- Koolitusi ja arenguvõimalusi.
- Soodustusi kõikides meie majades.
Liitu meiega, kui soovid olla osa restoranist, kus väärtustatakse professionaalsust, külalislahkust ja tipptasemel maitseelamusi! Kandideeri läbi CV Keskuse või saada oma CV ja kaaskiri meie peakokale: Heinrich, heinrich(at)noaresto.ee. Vasta ka küsimusele: Mis on Sinu jaoks hospitality?