2023-08-23 14:48:55

Müügispetsialist

Töö kirjeldus

SSAB Special Steel  otsib sisemüügi spetsialisti toetama Soome & Baltikumi müügimeeskonda, mille liikmed asuvad erinevates paikades. Sa suhtled ettevõtte välis- ja siseklientidega, käsitled tellimusi, teed pakkumisi, teostad järelkontrolli jne.  

Peamised töökohustused:

  • e-posti ja müügikõnede kaudu saabuvate päringute käsitlemine,
  • tellimuste registreerimine ja jälgimine SSAB süsteemides,
  • igapäevane suhtlus ladude ja tehastega,  et pakkuda klientidele ja müügile teavet nende tellimuste staatuse kohta,
  • saadetiste transpordi korraldus  koostöös sise- ja välislogistikapartnerite ja klientidega,
  • kohaliku lao varu kontrollimine ning varude täiendamine,
  • andmete haldamine sisesüsteemides, sh uute klientide, reklamatsioonide ja krediidi registreerimine.

Ootused kandidaadile

Ootame, et lood suurepärast kliendikogemust ja pakud parimat teenindust nii välistele kui sisemistele klientidele. Sulle meeldib süsteemihaldus ning oskad hästi oma tööd organiseerida ja struktureerida, et olla tõhus ja proaktiivne. Oled algatusvõimeline ning suudad seada prioriteete ja lahendada nõudlikke olukordi. Kuna hakkad kuuluma rahvusvahelisse tiimi, vajad väga head suhtlemisoskust nii inglise kui ka eesti keeles (läti, leedu või soome keele oskus on eeliseks). Sul on kõrgharidus, soovitavalt tehnika-, majandus- või ärijuhtimise alal.

Ettevõte pakub

SSAB-ga liitudes saad osaks vastutustundlikust ja jätkusuutlikust organisatsioonist.  Pakume turvalist ja ergonoomilist töökeskkonda, sh töötajasõbralikku tööaega ja 35 kalendripäeva põhipuhkust, mis aitab kaasa töö- ja eraelu tasakaalule. Toetame Sinu arengut, Sul on võimalus oma oskusi laiendada ja kasvada oma valdkonnas või väljaspool seda. 

Sinu juht Jussi Joensuu “Olen elevil võimalusest tervitada oma müügimeeskonda uut kolleegi. Oleme pühendunud, avatud ja kirglik meeskond, kellel on laialdased kogemused müügivaldkonnas. Nii mina kui kogu meeskond pakume head tuge ja juhendamist. Hindan sõltumatut, usaldusväärset ja koostööaldist inimest, kes naudib klientide nõudluse teenindamist maailma juhtivate terasebrändidega Hardox® ja Strenx®. Ootan Teiega kohtumist, et koos luua veelgi tugevama müügimeeskonna."

Pakutavad hüved ja soodustused

Erialased arenguvõimalused
Kaasaegne töökeskkond
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)
Organisatsioonisisesed head karjäärivõimalused
Peresõbralik tööandja
Rahvusvahelise karjääri võimalused
Tasustatud lisapuhkus või vabad päevad

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: