2023-08-23 14:48:55

Müügikonsultant (Tallinn)

Töö kirjeldus

Ootame Tallinnas, Rocca Al Mare ja Kristiine keskusesse asuvasse Photopointi esinduskauplusesse tööle müügikonsultante, kes aitaksid foto- ja tehnikahuvilisel valida just selle õige fotokaamera ja leiavad sadade vidinate seast vajaliku kiirelt üles.

Sellised, kes teavad soovitada tahvelarvutit ja oskavad kliendile pakkuda õigeid lahendusi nii paberfotode mõõtude kui sobiva pildiraami valimisel. Selliseid, kellele meeldib näppida igasugu uusi digividinaid ja nendest ka teistele rääkida.

Ootused kandidaadile

Tööl edukalt toime tulemiseks ootame, et Sa:

  • soovid pidevalt olla kursis kaasaegse foto-, digi-, nuti- ja arvutitehnikaga;
  • tahad pakkuda klientidele alati parimat teeninduskogemust;
  • oled vilunud arvutikasutaja;
  • oled kiire kaasamõtleja ja lahenduste leidja;
  • omad vähemalt keskharidust.

Eeliseks teiste kandideerijate ees tuleb varasem töökogemus foto- või digitehnika kaupu müüvas ettevõttes ja vene keele oskus suhtlustasandil (keelteoskuse eest on ette nähtud lisatasu).

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle võimalust arendada enda teenindusoskusi ja saada osa maailma tippbrändide (Apple, Panasonic, Canon, Sony jt) koolitustest. Võimalust olla rõõmsameelse ja noorusliku kollektiivi liige, kus on kaasaegsed töötingimused ja soodustused ettevõtte poolt pakutavatele toodetele ja teenustele.

Vähem tähtis ei ole Sinu isiklik areng – meie esinduslikus raamatukogus on kõigile Photopointi töötajatele lugemiseks sadu teoseid oma ala tipptegijatelt inspiratsiooni ja mõtete ammutamiseks. Lisaks võimalus liikuda ettevõttesiseselt ametiredelil kõrgemale ja pakume ka sporditoetust (Stebby).

Kui tunned ennast mugavalt erinevates suhtlussituatsioonides ja naudid müügitööd, siis ootame Sind kandideerima. Kuigi tegemist on täistööajaga ametikohaga, siis graafiku alusel jäävad ca. pooled päevad kuus vabaks – see jätab Sulle võimaluse tegeleda töö kõrvalt oma lemmikhobide või õpingutega.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: