2023-08-23 14:48:55

Müügikonsultant Jõhvis (kaugtöö võimalus)

Kaugtöö võimalus
Müügimeistrite AS on telefoniturunduse tuntuim tegija juba aastast 1996, kes pakub tööd enamikes Eesti suurimates linnades, asudes reeglina hästi ligipääsetavates kohtades linnade keskpunktides. Töö tegemise võimalust pakume ka kaugtöövormis. Eesti ettevõttes töötab pea 200 töötajat ja samapalju meie tütarettevõttes Läti Vabariigis. Telefoniturundust ehk telemarketingi kasutavad paljude erinevate valdkondade tipptegijad nii teenuste ja toodete müümisel kui ka küsitluste ja uuringute läbiviimisel.

Töö kirjeldus

  • Toodete ja teenuste tulemuslik müük ja kvaliteetne klienditeenindus telefoni teel

Ootused kandidaadile

  • Otsime tööle nii eesti- (vähemalt B2 tase) kui vene keelt kõnelevaid inimesi
  • Kaugtöö puhul on tarvis head enesedistsipliini ja võimalust käia õppeperioodil vähemalt nädal aega järjest (E-R 9.00 - 16.30) Jõhvi kontoris kohapeal
  • Hea suhtlemisoskus, järjepidevus ja kannatlikkus
  • Soov teha müügitööd ja olla selles tulemuslik

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust arendada oma oskusi ning saada väärtuslikke kogemusi müügis ja klienditeeninduses. Meil on mugava asukohaga kontor Jõhvis ja täistööaeg E-R 9.00-16.30. Võimalus töötada ka kodukontorist, kuid selleks on vajalik eelnev väljaõpe kontoris kohapeal vähemalt nädal aega järjest (E-R 9.00-16.30), sõltuvalt inimesest. Pakume motiveerivat tulemustasu süsteemi, toetavat meeskonda ja koolitusi, et sinust saaks oma ala ekspert!

Lisainfo

Otsime tööle nii eesti (vähemalt B2 tasemel) kui vene keelt kõnelevaid inimesi.
Pakume kodukontoris töötamise võimalust, kuid selleks on vajalik väljaõpe Jõhvi kontoris kohapeal vähemalt nädal aega järjest (E-R 7h päevas).
Täistööaeg 9:00 - 16:30.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: