2023-08-23 14:48:55

Müügikonsultant - elektrimaterjalide müük

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kui aktiivne klientidega meeldiv suhtlemine pakub Sulle pinget ja töörõõmu ning Sulle meeldib töö E-R kindlal tööajal ja kindlal töökohal, siis tule meile tööle!

 

Ootused kandidaadile

Oma igapäevatöös, lisaks aktiivsele müügisaali müügitööle ning kliendisuhtlusele, tuleb Sul tegeleda elektrimaterjalide müügipakkumiste ja tellimuste käsitlemisega. Seetõttu tuleb kasuks eletrialane haridus või elektrimaterjalide müügi kogemus. Kuid isegi, kui elektrimaterjalide valdkond tundub sinu jaoks kaugena, siis kaalu meid ikkagi, sest meile on eelkõige oluline, et oled tehnilise taibuga, müügitööst huvitatud ning valmis elektrimaterjalide valdkonnas arenema

Sa oled visiitkaart kelle poole kliendid müügisaali sisenedes esmajoones pöörduvad ja seetõttu ootame, et oled rõõmsameelne, abivalmis ja viisakas

Viru meeskond on kokkuhoidev ja toetav ning just seetõttu on oluline, et sul on suur soov ja tahe olla osa meekonnast ning eelkõige teha aktiivselt koostööd müügi- ja laotöötajatega. On oluline, et oled oma tegevustes järjepidev, hea suhtleja ning suudad hästi rääkida eesti keeles kuid kasuks tuleb ka suhtlemisoskus vene keeles.

Ettevõte pakub

Me ootame Sinult aktiivset tegutsemist müügisaali müügitöös ning me ei väärtusta Sinu tööpanust ainult müügipreemiaga, vaid ka märkamise ja tunnustusega. Pakume Sulle lisaks kaasaegsetele töövahenditele, 30 päevast puhkust, tervisepäevi ja sporditoetust.

 

Tööle asumine: Nii pea kui võimalik

Töökoha asukoht: Tallinn, Kadaka tee 38

NB! Kandideerides annad nõusoleku, et võime värbamisprotsessi käigus kandideerija kohta koguda teavet avalikest allikatest (avalikud registrid , sotsiaalmeedia ja veebilehed).

Lisainfo

Uuri meie tööelust rohkem: https://www.ve.ee