2023-08-23 14:48:55

Müügijuht

F-TKO OÜ
1910 - 2600 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

2010. aastal asutatud F-TKO on rahvusvaheline organisatsioon, mis tegeleb kvaliteetsete loomsete valkude ja rasvade tarnimise ning vahendamisega. Lisaks Eestile on ettevõttel kontorid Euroopas, Lähis-Idas, Lõuna-Ameerikas ja Aasias. Tänu sellele saame pakkuda laia tootevalikut, mis vastab uusimatele kvaliteedistandarditele.

Müügijuhina vastutad uute klientide leidmise eest ettenähtud territooriumidel. Sind koolitatakse ja juhendatakse, kuidas leida ja läheneda uutele klientidele. Samuti saad põhjaliku tootekoolituse.

Ootused kandidaadile

Ametikoht eeldab müügioskusi, nagu müügikõned (külmkõned) potensiaalsetele klientidele telefoni teel ja klientidega kontakteerumine e-posti teel. Samuti tuleb osa võtta mitmetest ärireisidest.

Vajalik on eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas.

Ettevõte pakub

F-TKO pakub atraktiivset palgapaketti (põhipalk + tulemustasu) ja suurepärast rahvusvahelist töökogemust. Boonuseks korraldame oma töötajatele iga-aastaseid suvereise fantastilistesse sihtkohtadesse Euroopas.

F-TKO kolib lähiajal oma uude kontorisse Vektor hoonesse aadressil Pärnu mnt 137. See 245 m2 tipptasemel kontor pakub meeldivat töökeskkonda kohalike ja rahvusvaheliste kolleegidega.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: