2023-08-23 14:48:55
MÜÜGIJUHT
VIP 9

MÜÜGIJUHT

100% kaugtöö
CVKeskus.ee Värbamisagentuuri kliendiks on Autorevol OÜ, kes on Eesti esimene ja suurim multšitootja. Ettevõtte kohta loe lisaks siin: www.mults.ee.

Seoses töömahtude suurenemisega on uuele loodavale ametikohale oodatud MÜÜGIJUHT!

Müügijuhina vastutad olemasoleva kliendiportfelli haldamise ning B2B müügi arendamise eest Eestis, Soomes ja Lätis. Sinu peamisteks ülesanneteks on müügiplaani ja -strateegia väljatöötamine, uute edasimüüjate leidmine ning müügilepingute ettevalmistamine. Lisaks koostad uudiskirju, suhtled turunduspartneritega ning mõõdad ja analüüsid müügitulemusi.  

Sa viid läbi tootekoolitusi edasimüüjate juures, planeerid reklaami- ja allahindluskampaaniaid ning osaled toodete hinnastamise protsessis. Samuti on Sul oluline roll uute toodete turuletoomisel, klientidelt tagasiside kogumisel ja selle analüüsimisel. 

Ootused Sulle:

  • Sul on varasem edukas müügitöö kogemus eelistatult aiandustoodete valdkonnas või kogemus müügiga edasimüüjatele; 
  • Omad põhjalikke teadmisi jaekettide hinnastuspoliitikast; 
  • Valdad väga heal tasemel eesti ja inglise keelt, soome keele oskus on boonuseks; 
  • Sul on väga hea suhtlemisoskus ja huumorimeel; 
  • Oled korrektne ja täpne tööülesannete täitmisel; 
  • Oled veenev ja oskuslik läbirääkija; 
  • Omad B-kategooria sõiduõigust. 

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust ennast teostada uuel ja põneval positsioonil kodumaises ettevõttes. Toetame elukestvat õpet ja kaitsetahet, mistõttu tagame palga säilimise ajal, mil osaled erialastel õpingutel või Kaitseliidu ja Kaitseväe õppekogunemistel. Meie juures on töövorm paindlik, võimaldades Sul töötada kodukontorist, kuid ootame ka Sind mõnel päeval kuus meie kontorisse Raplamaal, aadressil Härgla tee 4. Lisaks pakume sporditoetust, erialaseid arenguvõimalusi ning töötasu alates 2500€ bruto katseajal, millele lisanduvad müügiboonused. 

 

Tundub põnev? Siis ootan Sind konkursist osa võtma. Selleks saada enda CV läbi cvkeskus.ee portaali. Lisainfot annab cvkeskus.ee Värbamisagentuuri konsultant Gerli Liiv telefoni 521 6405 või meili gerli(at)cvkeskus.ee teel. 

Lisainfo

Värbamiskonkurssi viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur.
Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: