2023-08-23 14:48:55

Müügiesindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie tiimi liikmena on Sul võimalus pakkuda meie klientidele parimat teenust: Sa esitled tooteid, nõustad kliente, koostad hinnapakkumisi, vormistad tellimusi ja haldad  kliendibaasi. Hoiad korras katusekeskuse väljapanekud ja tellid tarnijatelt vajalikud materjalid. Aitad tagada katusekeskuse sujuva, efektiivse ja ohutu toimimise. Koostöös kogu meeskonnaga valmistad ette müügikampaaniaid ja kliendiüritusi.

Ootused kandidaadile

Meile on oluline, et  Sul on vähemalt keskharidus ja varasem kogemus müügi alal, soovitavalt tehniliste toodete valdkonnas. Valdad eesti keelt heal tasemel ja inglise keelt suhtlustasandil. Vene keele oskus tuleb kasuks. Oled kohusetundlik, täpne, kiire, hea suhtleja ning talud hästi pinget.

Ettevõte pakub

PAKUME Sulle vaheldusrikast tööd ja põnevaid väljakutseid rahvusvahelises ettevõttes ning Sinu panusele väärilist töötasu. Aitame Sul parimal moel sisse elada läbi põhjaliku koolitusprogrammi. Meeskonnatunnet toetavad ühisüritused ja erinevad ettevõttesisesed koolitused. Me hoolime töötajate tervisest − hoiame töö- ja pereelu tasakaalus läbi töötajasõbraliku tööaja E−R 8.00−16.30, pakume ergonoomilist töökeskkonda ning spordi- ja tervisesoodustusi.

LISAINFORMATSIOON: Gert Niinepuu, piirkonna juht, tel 502 0764.