2023-08-23 14:48:55

Müügi- ja ostuspetsialist

CVKeskus.ee klient
Ariko Reservi kliendiks on Nordic OÜ.
ACO on spetsialiseerunud äravoolusüsteemide terviklahenduste müügile- töökindlaid, kõrgeimatele tehnilistele ja esteetilistele nõudmistele vastavaid tooteid kasutatakse laialdaselt nii elukondliku kui ärikinnisvara hoonetes, avalikes ehitistes ja linnaruumis. Tootevalik ja laialdane kompetents võimaldavad nõustada ja panustada nii kaasaegsete, funktsionaalsete ja säästlike ehitiste projekteerimisel kui ka ehitamisel.

Tööülesanded

Sinu tööülesanded on klientide teenindamine ja tegevuste kirjendamine kliendihaldustarkvaras MS Navision ning kaubatellimused ja logistika ACO tehastest ja ladudest erinevates Euroopa riikides. 

Müügispetsialistina vastad päringutele, sisestad tellimusi ACO süsteemi ning tagad klientidele parima ja õigeaegse teeninduse.

Ostupetsialistina otsustad efektiivsete tarnete kogused ja logistilised kanalid, haldad laoseise ning valid logistikateenuse jaoks parimad partnerid. 

Meie otsime

aktiivset iseseisvat inimest, kel on kogemus logistika koordineerimises ning kauba käitlemises.

Ideaalsel kandidaadil on tehniline haridus, organiseerimisoskused, suudab hallata mitmeid projekte samaaegselt, on tuttav varude juhtimise ja tarneahela protsessidega ning suudab suurepäraselt suhelda ja pidada läbirääkimisi.

Meie müügi- ja ostuspetsialist peab olema täpne ja orienteeritud nii kliendirahulolule kui optimaalseimatele logistikalahendustele.

Meie pakkumine

ACO Nordicus ootab Sind võimalus töötada kvaliteetsete toodetega, mitmekülgsete müügiprojektidega ja täita olulist rolli veega seotud keskkonnaprobleemide ennetamisel ning lahendamisel.

Sind ootab

  • stabiilne töötasu ja eesmärkide täitmisel tulemustasu
  • sporditoetus
  • toote- ja muud just Sinule vajalikud koolitused
  • meeskonnaüritused