2023-08-23 14:48:55
METSAHINNASTAJA
VIP 9

METSAHINNASTAJA

Metsamõisnik OÜ
2600 - 3200 €/kuus Bruto
CVKeskus.ee Värbamisagentuuri kliendiks Metsamõisnik OÜ, kelle eesmärk on saada järgmise viie aasta jooksul Võru maakonna suurimaks metsamajandus ettevõtteks. Tänu hüppelisele kasvule viimase kahe aasta jooksul otsitakse oma meeskonda lahtise mõtlemisega, ambitsioonikaid ja arenguvõimelisi liikmeid.

Eristume konkurentidest oma personaalse teenuse sisuga, mis keskendub eeskätt kliendi soovidele. Meie jaoks on oluline, et lisaks raieprojektide koostamisele, maatulundusmaa väärindamisele ja metsahaldusele suudaksime luua maaomanikule kogemuse, mis loob omavahelise usalduse edaspidiseks koostööks. Metsamõisnik OÜ eripäraks on kaasaegne lähenemine metsamajandusele, kus osa meie missioonist on mitte ainult ettevõtte majanduslik kasv, vaid keskkonna ja loodusvarade jätkusuutlik säilitamine maaomanikule ning tulevastele põlvedele.
Lisainfo: https://metsamoisnik.ee/

METSAHINNASTAJA

Metsahinnastaja on metsandusliku taustaga spetsialist, kellel on kogu arusaam metsa väärtusest ja oskab kõiki aspekte arvesse võttes, määrata kinnistule õiglase hinna.

Meie ootused Sulle:

  • metsanduslik haridus või kogemus (takseerandmete lugemise oskus, puistu ja mullakaardi mõistmine jne);
  • metsaportaali ja kaardisüsteemi kasutamise oskus;
  • loogiline mõtlemine ning hea arvuti kasutamise oskus (Exceli tundmine);
  • meeskonnatöö oskus, kuid ka iseseisev kiire ja taibukas mõtlemine.

Ettevõte pakub

Tagame süsteemsed koolitused ning hoolitseme, et Sinu sisseelamine meie ettevõttesse on sujuv ja kiire. Meie jaoks on oluline, et iga meeskonna liige omab võimalust kontrollida oma töötasu ja saada õiglaselt tasustatud vastavalt oma panusele. Sellest tulenevalt pakume konkurentsivõimelist baastasu 1500-2000 neto ja lisaboonuseid eesmärkide täitmisel. Ettevõtte suurim väärtus ja edu võti on meeskond ning seetõttu on kõigil liikmetel ettevõttes oma hääl ja võimalus kaasa rääkida ettevõte kasvus. Kui tahad olla osa järgmisest Eesti metsamaastikul kiiresti kasvava ettevõtte eduloost ning soovid rohkemat kui 9-17 tööd - Siis oled just Sina see keda otsime! Oled oodatud töötama meie äsja valminud Võru kesklinnas asuvasse modernsesse kontorisse (vajadusel olemas ka kodukontori võimalus).

 

Võta ühendust ja tule saame koos parimaks!

 

Kandideerimiseks edasta palun oma CV läbi CVKeskus.ee portaali või eliisa(at)cvkeskus.ee

Lisainfot jagab CVKeskus.ee värbamiskonsultant Eliisa Epro (+372 5343 7097)

 

Värbamiskonkurssi viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur.
Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: