Koka peamiseks rolliks on luua ja valmistada restoranitasemel päevapakkumisi.
Iganädalaselt koos kohviku juhatajaga luuakse uus ja põnev menüü, et seeläbi pakkuda oma külalistele meeldejäävat einestamiskogemust.
Samuti on koka ülesandeks valmistada a la carte menüüs olevaid toite vastavalt tellimusele ning luua a la carte menüüsse uusi hooajalisi toite.
TÖÖGRAAFIK ON E-R 8-16 (võimalik ka vahetused 7-15.00 või 9-17.00).
Peame väga oluliseks kiirust ja täpsust pingelistes olukordades, seejuures hoides positiivset meeleolu. Samuti oskust hoida köögis korda ja pidada kinni hügieenireeglitest.
Kuna tegu on avatud köögiga siis oluline on ka külalistega suhtlemine, jagades teadmisi menüü kohta ja kogudes tagasisidet nende kogemuse parandamiseks.
Koka ülesanneteks on veel -
- tooraine tellimuste esitamine
- igakuisel inventuuril osalemine
- loodud toitudele retseptide ja kalkulatsioonide tegemine
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.