2023-08-23 14:48:55

Logistikajuht

JetGas OÜ
2200 - 2500 €/kuus Bruto
Kaugtöö võimalus
JetGasi põhitegevus on juba üle 10 aasta olnud tootmisettevõtete varustamine puhta energiaga - LNG ja biometaaniga. Otsime oma kollektiivi logistikavaldkonna asjatundjat, et oma kliente veelgi paremini varustada.

Töö kirjeldus

Rahvusvahelise maanteetranspordi korraldamine Baltikumis. Optimaalseimate veomarsruutide väljatöötamine, veoste logistilise plaani koostamine. Kauba laadimise- ja veotaotluste koostamine terminalidele ja merevedajatele. Veokite teekonna jälgimine  kogu teekonna vältel alates kauba pealevõtmisest kuni mahaandmiseni. Infovahetus vedaja, veokijuhi, peale- ja mahalaadimiskohtade operaatorite ning klientide vahel. Kauba saatedokumentide koostamine tolli- ja piiriametitele. Logistikaalane aruandlus.

Ootused kandidaadile

Julgus ja tahe inimestega telefonitsi suhelda. Väga hea eesti- ja vene keele oskus kõnes ja kirjas. Hea inglise keele oskus. Korrektsus ja täpsus, vastutusvõime, stressitaluvus. Oskus mõelda nii iseseisvalt kui ka meeskonnas. Suutlikkus juhtida oma tööaega vastavalt töövajadustele. MS 365 (Office) programmide ja kontori riistvara kasutusoskus.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub huvitavat ja intentsiivset tööd järjest edasiarenevas logistikavaldkonnas. Kuna veosed liiguvad aasta ringi ja ööpäev läbi, siis ei mahu ka hea logistiku tööaeg vaid "üheksast viieni" vahemikku. Samas pakume võimalust töötada kas osaliselt või täielikult kodukontorist. 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: