2023-08-23 14:48:55

Liini teenindaja

Töö kirjeldus

Tartu Ülikooli Kliinikumi toitlustusteenistus ootab oma meeskonnaga liituma täistööajaga (1,0 koormusega) liini teenindajat, kelle tööülesanneteks on toiduliinil patsientidele toidu ja toiduainete jagamine, kaalumine ja serveerimine (vastavalt osakondade tellimustele), köögiseadmete ja inventari puhastamine ning desinfitseerimine. Töötamine vahetustega (pikk nädal – E, T, R, L, P ning lühike nädal – K, N). Tööaeg kell 5.30-17.00. Tegemist on asenduskohaga (puhkuste ja haiguste asendaja).

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame valmidust vahetustega töötamiseks, täpsust, puhtust, korrektsust, koostööoskust, head suhtlemisoskust, pingetaluvust ning kehtiva tervisetõendi olemasolu.

Ettevõte pakub

Kandidaadile pakume töösuhet puhkuste ja haiguste asendamiseks regulaarselt, motivatsioonitasu, oma töötaja soodustusi, tasustatud lisapuhkust 7 kalendripäeva, kaasaegseid töötingimusi Kliinikumi suurköögis, tööriideid, vajadusel transpordi kompenseerimist ühistranspordi puudumisel või selle välisel ajal Tartu linna piires ja vaatluspäeva tegemise võimalust.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata elulookirjeldus aadressil Rita.Zivuv(at)kliinikum.ee.

Lisainfot jagab toitlustusteenistuse tehnoloog Rita Zivuv e-posti Rita.Zivuv(at)kliinikum.ee teel.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: