2023-08-23 14:48:55

Lasteaiaõpetaja 0,5 koormusega

Tallinna Pae Lasteaed
Alates 910 €/kuus Bruto
Oleme väikene nelja rühmaline lasteaed, kus soovitakse rääkida ja õppida eesti keeles. Lasteaias on suur õueala, kasvuhoone, peenramaa ja jalgpalliväljak.

Töö kirjeldus

Otsime oma sõbralikku ja toetavasse meeskonda lasteaiaõpetajat 4–6-aastaste laste rühma.

Töökoormus: 0,5 kohta. Nõuded:

  • Eesti keel emakeelena või C1 tasemetunnistus.
  • Kvalifikatsiooninõuetele vastavus.

Pakume toetavat ja meeldivat töökeskkonda väikese kollektiiviga lasteaias. Tööle asumine koheselt.

Lisainfo telefonil: 53023336. CV ja haridust tõendavad dokumendid palume saata e-postile: direktor[at]pae.edu.ee

Ootame Teid kandideerima!

Ootused kandidaadile

Ootame kandidaadilt valmisolekut teha koostööd, et ühiselt toetada lapsi ja peresid, kes on üle tulnud eestikeelsele õppele. Kandidaat peab olema avatud ja empaatiline laste arenguvajaduste mõistmisel ja toetamisel. Tööaeg on 2–3 korda nädalas, kokku 17,5 tundi hommikupoolsetel aegadel. Hea suhtlemis- ja koostööoskus meeskonna ja peredega on väga oluline.

Otsime õpetajat, kes on pühendunud ja valmis panustama laste arendamisse ning toetama nende sujuvat üleminekut eestikeelsele õppele.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle  42-päevast  puhkus, mis aitab tagada tasakaalu töö ja eraelu vahel. Lisaks pakume professionaalset arengut toetavaid koolitusi ja võimalust panustada haridusse, mis aitab kaasa laste ja perede sujuvale üleminekule eestikeelsele õppele.

Töötades meie juures, saad osa inspireerivast töökeskkonnast ja võimaluse luua laste jaoks turvaline ja arendav õpikeskkond.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: