2023-08-23 14:48:55

Lapsehoidja

Perepäevahoid OÜ
1140 €/kuus Bruto

Lapsehoidja töö 1-4 aastaste laste rühmas, kus kuni 16 lapsega tegelevad kolm lapsehoidjat.

Sädemete lastehoid Tartu kesklinnas alustab kolmandat õppeaastat. Hoius on kaks rühma väikelastele ja on avatud esmaspevast reedeni kell 7.30-17.30. Lapsehoidja tööülesanneteks lastehoius on laste hommikune vastuvõtt, arendavad tegevused, igakülgne laste abistamine, õues käimine, toidu pakkumine, mängimine koos lastega, suhtlemine lapsevanematega, ruumide koristamine. Kolme hoidjaga koostatud graafiku alusel igapäevane tööl olemine ja vajadusel koostöö teise rühmaga. 

Lapsehoidja kehtiv kutsetunnistus, kasuks tuleb kehtiv esmaabitunnistus. Eesti keele oskus.

Lapsehoidja töös on oluline kogemus väikelastega töötamisel, kannatlikkus ja rõõmsameelsus. Hoidja peab soovima tegutseda väikelastega rühmas, peab omama oskust suhelda viisakalt lapsevanematega ja olema kõrge pingetaluvusega. 

Kasuks tuleb loovus ja oskus sõimes tegevusi läbi viija

Pakume mitmekülgset ja toredat tööd väikeste lastega sõbralikus 2-rühmalises hoius Tartu kesklinnas

Perepäevahoid OÜ on töötajat ja tema pere väärtustav ettevõte, kes toetab kõike uut ja huvitavat, mis muudab ettevõtte tegevuse paremaks. Kuulame oma töötajate ettepanekuid ja viime sisse sobivad muudatused. Väärtustame ka oma hoiulapsi ja nende peresid ning oleme alati kaasatud igapäevategevustesse. Pakume võimalust koostada töötajatel ise töögraafik, mida saab jagada nii oma rühma kui ka kahe rühma hoidjate vahel. Lapsehoidjate toit hoius on tasuta. Pakume oma töötajatele 35 päeva puhkust graafiku alusel. 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: