2023-08-23 14:48:55

Laotöötaja / komplekteerija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

ICONFIT (iconfit.eu) on asutatud 2013 ning on kiiresti kasvav tervisetoitude tootja. Meie tooted on saadaval üle 1000 kaupluses üle Balti riikide. Arendame ja toodame pulbersegudena ja kapslitena tervisetoite ja toidulisandeid, mis jõuavad iga kuuga järjest enamatesse kauplustesse. 

Seoses mahtude kasvuga vajame lattu tubli ja hoolikat laotöötajat, kes vastutab kaupade komplekteerimise, tootmise varustamise ja lao korrashoiu eest. Tööaeg E-R 08.30-17.00.

Sinu peamisteks ülesanneteks saavad olema:

• Tootmisele tooraine ja pakendi igapäevane ettevalmistus ja valmispanek, et järgmise päeva tootmistööde jaoks oleks kõik vajalik õiges koguses olemas. NB! Pakendid võivad kaaluda kuni 25kg! Päeva lõpus tootmisest üle jäävate väiksemate koguste kontrollkaalumine ning tagasi paigutamine laos oma kohtadele. Tootmisest tuleva valmiskauba aluste kontroll, registreerimine ja edasi valmiskauba lattu paigutamine.   

• Valmiskaupade komplekteerimine hulgiklientidele. Peamiselt täiskastid alustele ning töö käib elektrilise alusesiirdajaga, mis ka automaatselt vajalikud sildid ja dokumendid prindib. Komplekteerimine on ajaliselt umbes pool tööst. 

• Kaupade (tooraine, pakend, tarvikud jm.) vastuvõtt ja vajadusel ise rokla või elektrilise virnastaja abil veokilt või konteinerist mahalaadimine. Vastuvõetud kaupade kontroll ja vastavus sissetulekutele ning edasi aluseriiulitesse paigutamine.

• Ladude korrashoid , et kõik kaubad oleksid korrektselt ja selgelt paigutatud. Ladu oleks puhas ning eeskujulik. Põrandate pesu põrandapesu masinaga. 

 

Ootused kandidaadile

Ootame healt kandidaadilt kohusetundlikkust, detailitäpsust ja korraarmastust, et ladu oleks korras ja töötaks sujuvalt. Kirjuta meile oma varasematest töökogemustest ja miks soovid sellele ametikohale kandideerida. Hea, kui Sul on juba tõstuki kasutamise load aga vajadusel saab ka eraldi teha.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume stabiilset ja huvitavat tööd, sõbralikke kolleege ja võimalust olla tähtis osa kiire arenguga tervisetoodete ettevõttest. Tööaeg on E-R kell 8.30-17.00. Asume Haabersti linnaosas Härgmäe 24, Tallinn. Saab hästi ligi nii autoga, kui Paldiski mnt. ühistranspordiga.