
Oleme heade toitude, meeldiva teeninduse ja maitseka interjööriga vaba aja restoran. Meie valmistatud toitude kandvaks ideeks on vahemerelikult pikem eluiga ja parem tervis ning põhjamaine mõtteviis kohaliku tooraine kasutamisest. Meile meeldib, et üheks oluliseks osaks toidukultuurist on roogade nautimine koos pere ja sõpradega.
Ugandi Resto on gastronoomiakonkursi Silverspoon 2024 kolmekordne võitja, Falstaff restoranigiidi poolt hinnatud kui väga hea tasemega ning Eesti Lasterikaste Perede Liidu poolt tunnustatud kuldmärgisega restoran.
Töö kirjeldus
Paljud on juba liitunud meie suvekambaga. Kui tunned armastust toidu valmistamise vastu ning oled täis indu ja tegutsemistahet, siis võta meiega ühendust. Suveperioodiks saavad meie tiimiga liituda veel üks kokk, abikokk ja pitsameister.
Töö toimub graafiku alusel ning pakkuda on nii osalise kui ka täiskoormusega kohta.
Ootused kandidaadile
Kokana töötamiseks ootame, et:
- Sul on varasem töökogemus;
- Sul on armastus kokakunsti vastu, head erialased teadmised ja võtad oma tegemisi hingega;
- oled aus, hea pingetaluvusega, kohusetundlik ja soe inimene;
- oled nõudlik nii enda kui teiste suhtes.
Ettevõte pakub
Omalt poolt pakume töötamist stabiilses ja edumeelses ettevõttes; motiveerivat töötasu; toimetamist kaasaegses töökeskkonnas; kaugemalt tulijatele pakume majutusvõimalust.