2023-08-23 14:48:55
Külastuskeskkonna multitalent
VIP 1

Külastuskeskkonna multitalent

Andre Gurmee OÜ
Alates 1200 €/kuus Bruto
Andre Gurmee OÜ tegeleb Andre Farmi külastajatega ning külastuskeskkonna ja talupoe haldamisega. Oleme ühtsed nii meeskonna, keskkonna, loomade, juustude ja meie külastajatega. Meile meeldib lihtsus, autentsus ja ausus igas meie elu ja protsessi etapis.

Töö kirjeldus

Meie talendi põhilised tööülesanded külastuskeskkonna visiooni koosloomine, esindamine ning külaliste vastuvõtmine, sh ekskursioonide läbiviimine. Tööülesannete kogum kujuneb vastavalt keskkonna arengule. Ette tuleb pakkumiste koostamist ja meilide saatmist; uute tegevuste /teenuste arendamist; messidel keskkonna esindamist, külastajate juhendamist, ekskursioonide korraldamist, koristamist jne.

Ootused kandidaadile

Ootame, et oled multitalent ja sa naudid seda. Oled kiire teemalt-teemale ümberlülituja, nn rööprähkleja aga seejuures suudad hoida fookust. Oled heas vaimses ja füüsilises vormis. Oled looja ja elluviija; mõtiskleja ja tegutseja. Naudid vaikust ja üksiolekut aga ka seltskonna kära. Oled lugude looja ja jutustaja. Meeldib juhtida ja juhendada masse eri vanuses. Armastad puhtust ja korda, samas saad hakkama väikeses kaoses. Valdad lisaks eesti keelele ja inglise keelt. Vene, soome ja teiste keelte oskus on vägagi teretulnud. Ootame sinult ka huvi loomade vastu. Eeldame kandideerimiseks sinu sügavat kutset eelnimetau kandmiseks.

Ettevõte pakub

Meie külastuskeskond on idee, mis juba realiseerub. Siiski veel mitme tegija jaoks väike aga ühele inimesele väljakutseid ja kiiret arengut pakkuv.  Oleme arenemas ja pakume arengut ka sulle. Siiski eeldame (turismi)valdkonna ja elukogemust. Pakume väikest aga toimekat kaaskonda, töökeskkonda maal, suhtelist rutiinivabadust. Erinevad toetusused ja soodustused räägime läbi. Hindame oma kollektiivis ausust, kaasamõtlemist.

Pakutavad hüved ja soodustused

Erialased arenguvõimalused
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)
Spordiga tegelemise toetus
Tööaja osas arvestatakse töötajate arvamusega
Tööl käimisega seotud transpordikulu hüvitamine

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: