2023-08-23 14:48:55

Koolitusosakonna juhataja

Töö kirjeldus

Tartu Ülikooli Kliinikumi personaliteenistuse koolitusosakond ootab 2024. novembrist oma meeskonnaga liituma täistööajaga osakonnajuhatajat, kelle peamisteks tööülesanneteks on Kliinikumi koolituskeskuse uuendusmeelne mõtestamine, eesmärgistamine ja sellest lähtuvate tegevuste arendamine ja juhtimine ning seeläbi Kliinikumi töötajatele parima võimaliku koolitusvõimaluse tagamine.

Ootused kandidaadile

Edukal kandidaadil on kõrgharidus (soovitavalt magistri tasemel) ning vähemalt kolmeaastane töökogemus koolitusvaldkonnas.

Kasuks tuleb juhtimisalane kogemus.

Kandidaadil peame oluliseks täpsust, initsiatiivikust ja järjepidevust, arenemishuvi ja –võimekust, head suhtlemisoskust ning valmisolekut vedada eest ja arendada meeskonnatööd.

Ettevõte pakub

Kandidaadile pakume võimalust anda oma panus ülikoolihaigla töösse, arendada Kliinikumi koolitustegevust koostöös oma meeskonna, juhtide ja meditsiinivaldkonna tippspetsialistidega, lisapuhkust 7 kalendripäeva ning tööalase enesetäiendamise võimalusi.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume saata elulookirjeldus ja motivatsioonikiri 01. oktoobriks 2024 aadressile varbamine(at)kliinikum.ee.

Lisainfot jagab personaliteenistuse direktor Gerli Kuldre e-posti Gerli.Kuldre(at)kliinikum.ee vahendusel.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: