2023-08-23 14:48:55

Konstruktor

Töö kirjeldus

Merianto OÜ võtab täiskohaga tööle kogemustega mööblikonstruktor-projekteerija, kelle peamisteks ülesanneteks on mööbli ja muude sisustuselementide konstrueerimine ja projekteerimine vastavalt lähteülesandele, muuhulgas tootmiseks vajalike tööjooniste tegemine ja spetsifikatsioonide koostamine.

Nõuded kandidaadile:

Sobiv kandidaat on tähelepanelik, loov ning produktiivne, mõistab tööde  prioriteetsust, on kiire taibuga ning valdab heal tasemel kaasaegseid joonestusprogramme.

Edukas kandidaat on mööbli- või ehituse alase erialase haridusega ning mõistab oma olulisust projekti elluviimise õnnestumisel.

Sobiv kandidaat oskab nii kõnes kui ka kirjas eesti ja inglise keelt. Kasuks tuleb soome keele valdamine.

Merianto organisatsioonikultuuri kuuluvad laitmatud suhted klientide ja tarnijatega ka pingelise töögraafikuga aegadel, mistõttu soovime oma kollektiivi sõbralikku, järjekindlat ja süsteemset kolleegi, kellele on jõukohane kokkulepetest kinnipidamine ja eesmärkide saavutamine suhteid kahjustamata. Ootame kolleegi, kes soovib pühenduda tööle ja eneseteostusele.

Ettevõte pakub

Loova, vastutusrikka ja pingelise töö juures ootab tulevast mööblikonstruktorit Meriantos suurepärane ja pühendunud kollektiiv, toetav töökeskkond ja tulemustele vastav tasu.

Pakutavad hüved ja soodustused

Erialased arenguvõimalused

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: