Otsime oma meeskonda kogenud ja kirglikku fine dining a'la carte kokka, kes armastab luua ainulaadseid ja meeldejäävaid maitseelamusi. Kui sul on kirg toiduvalmistamise vastu ning sa naudid töötamist kõrgetasemelises restoranis, kus detailid loevad, siis oled oodatud meie tiimi!
Peamised ülesanded:
Varasem töökogemus fine dining restoranis: Kandidaadil peab olema vähemalt 1-2 aastat kogemust töötamises kõrgema klassi restoranis, eelistatult a'la carte köögis, kus keskendutakse detailidele ja tipptasemel teenindusele.
Kulinaarne loovus ja kirg toidu vastu: Ootame, et kandidaadil oleks oskus ja soov arendada uusi roogasid, tuues menüüsse värskeid ideid ja loomingulisi lahendusi, järgides samal ajal restorani kontseptsiooni ja fine dining standardeid.
Tähelepanelikkus detailidele: Kõrge tähelepanu igale toidule ja selle serveerimisele. Iga roog peab olema esteetiliselt viimistletud ja vastama fine dining standarditele.
Hooajaliste ja kohalike toorainete tundmine: Kandidaat peab olema kursis tooraine valikuga ning oskama töötada hooajaliste koostisosadega, et tuua esile parimad maitsed ja tekstuurid.
Tugevad organisatoorsed oskused: Oskus koordineerida oma tööd ja ajaplaani, hallata köögi toiminguid ja vajadusel juhtida meeskonda sujuva töövoo tagamiseks.
Töötamine surve all: Võime töötada kiiresti ja tõhusalt pingelistes olukordades, säilitades samal ajal rahulikkuse ja kõrge kvaliteediga tulemused.
Köögihügieeni ja ohutusnõuete järgimine: Hea teadmistepagas toidukäitlemise ja köögihügieeni standarditest ning oskus neid igapäevatöös rakendada.
Meeskonnatöö ja suhtlemisoskus: Valmisolek töötada koos meeskonnaga, jagada teadmisi ja toetada kolleege, et tagada restorani köögi sujuv ja tulemuslik toimimine.
Paindlikkus ja kohanemisvõime: Valmisolek kohaneda uute ülesannete ja ootamatute olukordadega, säilitades professionaalsuse ja kohusetunde.
Pidev eneseareng: Soov õppida ja areneda professionaalselt, hoides end kursis uute toidutrendide, valmistustehnikate ja kulinaarse maailmaga laiemalt.
Konkurentsivõimeline töötasu: Töötasu, mis vastab kandidaadi oskustele ja kogemustele, koos võimalusega tõusta koos töötulemustega.
Professionaalne ja toetav töökeskkond: Meeskond, kus väärtustatakse loovust, kvaliteeti ja koostööd, pakkudes võimalust areneda koos kogenud kolleegidega.
Võimalus kaasa rääkida menüü arendamises: Kandidaadil on võimalus panustada restorani menüüde loomisse ja uuendamisse, tuues oma loovust ja ideid kööki.
Arenemisvõimalused: Toetame pidevat professionaalset arengut ja pakume koolitusi ning võimalusi oma oskusi täiendada.
Stabiilne töögraafik: Tasakaalustatud tööaeg ja graafik, mis võimaldab keskenduda kvaliteetsele tööle ning toetab töö- ja eraelu tasakaalu.
Töötamine tunnustatud fine dining restoranis: Võimalus töötada restoranis, mis on tuntud oma kõrge kvaliteedi ja maitseelamuste poolest ning kus toidukunst ja teenindus on esikohal.
Töötajate soodustused: Restorani sisene soodustused ja võimalus osa saada eriüritustest ja degustatsioonidest.
Positiivne ja motiveeriv meeskond: Toetav ja inspireeriv kollektiiv, kus hinnatakse iga meeskonnaliikme panust ja kus on võimalik arendada oma oskusi kolleegide toel.
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.