2023-08-23 14:48:55

Kogukonna suhete juht

Töö kirjeldus

Kogukonna suhete juht, tule panusta roheteekonda

„Tuuleenergia arendusvaldkonna peamiseks eesmärgiks on tagada tuuleenergia arendusprojektide väärtuspõhine arendamine alates maalepingute sõlmimisest kuni valmis tuulepargi üleandmiseni.“
Lauri Ulm, tuuleenergia valdkonnajuht

Sinu panus roheteekonnal on olla hooliv ja proaktiivne koostööpartner ning suhete arendaja kõikidele kogukonna liikmetele. Igapäevaselt sa aitad kasvatada kogukonna teadlikkust tuule- ja päikseenergia, salvestuse ning vesiniku tootmise küsimustes. Sinu töö tulemusena saavad ellu viidud regioonile olulised taastuvenergia arendusprojektid ning loodud usaldusväärne koostöö nii omavalitsuse kui huvigruppide esindajatega.

Ootused kandidaadile

Sind saadab sellel ametikohal edu, kui:
• sul on tugev kogemus kogukonna suhete juhtimise valdkonnas;
• sa naudid võrgustike arendamist ja väärtuste loomist;
• sind iseloomustab ettevõtlikkus, lahendustele orienteeritus ning oskus näha seost ärivisiooni ja suhete arendamise vahel;
• oskad säilitada tasakaalu ja positiivsust ka keerukates olukordades;
• valdad heal tasemel eesti ja inglise keelt, vene keele oskus tuleb kasuks;
• sul on olemas B-kategooria juhiluba ja valmisolek välislähetusteks.

Ettevõte pakub

Meie juures ootab sind:
• paindlik ja põhjalik sisseelamine ning mitmekülgne arenguteekond;
• tugev võrgustik oma ala parimatest tipptegijatest;
• võimalus eneseteostuseks kiiresti arenevas rahvusvahelises organisatsioonis ning teha tööd sulle sobivas asukohas;
• võimalus liituda meie spordiklubi ja tervisekindlustusega, mis võimaldavad kasutada spordi- ja raviteenuseid soodsatel tingimustel. Meile on oluline sinu heaolu!

Kus? Töökoht asub Tallinnas, pakume osalist kaugtöö võimalust

Tahad teada rohkem? Lisainfot jagab värbamisjuht Natalja Horohordina e-kirja natalja.horohordina(at)energia.ee ja telefonil 5343 1193 teel.

Enefit Green seisab hea selle eest, et taastuvenergia kui kõige kiiremini kasvav valdkond energeetikas, jätkaks liikumist rohelise ja puhtama elukeskkonna suunas.

Enefit Green on üks juhtivatest taastuvenergia tootjatest Läänemere regioonis. Ettevõtte aktsiad on noteeritud Nasdaq Tallinna börsil ja ettevõttel on ligi 64 000 investorit. Oleme keskendunud tuule- ja päikeseenergia tootmisvõimsuste arendamisele, et suurendada roheenergia kättesaadavust ning parandada energiajulgeolekut oma koduturgudel. Ehitame praegu kokku viite tuuleparki Eestis ja Leedus koguvõimsusega 540 megavatti ning nelja päikeseelektrijaama Eestis, Lätis ja Poolas koguvõimsusega 97 megavatti.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: