2023-08-23 14:48:55

Kliiniline assistent

Confido Erameditsiinikeskus loodi 2013. aastal arstide poolt. Kui riiklik meditsiinisüsteem keskendub peamiselt ravimisele, siis Confidos pöörame suurt tähelepanu ka sellele, kuidas terve olla, oma tervist hoida ja elukvaliteeti parandada.

Confidos töötavad Eestis tunnustatud oma ala parimad peremeditsiini eriarstid, eriarstid ja spetsialistid, kes tahavad pakkuda kiiresti kättesaadavat ja heal tasemel teenust.

Töö kirjeldus

Kliinilise assistendina oled esimene kontakt kõigile Tervisekeskuse külastajatele ja hea abiline terve külastuse jooksul.

Sinu tööülesanneteks on klientidega kontakteerumine (telefoni ja e-posti teel) tervisekontrolli ja uuringute läbiviimiseks ning riikliku vaktsineerimiskava täitmiseks. Suhtlus arstide, õdede ja tugipersonaliga patsientide päringute võimalikult kiireks ja sujuvaks lahendamiseks, bürootarvete jm inventari tellimine ja ootealade üldise korrashoiu jälgimine.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind meie meeskonnaga liituma kui:

  • väga head suulist ja kirjalikku eneseväljendusoskust nii eesti kui vene keeles (inglise keele oskus tuleb kasuks)
  • iseseisvust, kiirust ja oskust planeerida oma aega erinevate tegevuste ja ülesannete vahel
  • suurepäraseid meeskonnamängija oskusi.

Ettevõte pakub

Confido pakub sulle esinduslikku motivatsioonipaketti, mis sisaldab väärtuslikku tervisekindlustust ning põnevaid väljakutseid kiiresti arenevas meditsiiniasutuses.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: